自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

剛剛打去, book到, 一次過約晒3個期 (我係新症, 無問題)
多謝報料

想問, 係咪即係一年連續做3次, 跟住要到出年再做呀?

原帖由 wendycyp 於 09-7-2 10:57 AM 發表
我睇開果間中醫診所都有得做

港恩中醫診所, 有三間診所:
灣仔, 旺角, 荃灣
$600 (共三次)

如果真係想做, 就要打去book喇... 不過我唔知冇去果度睇開, 會唔會冇得做, 最好打去問下啦! ...

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

個pm short左, send唔到
你上yahoo search"港恩中醫診所"就有網址喇

原帖由 christy-mama 於 09-7-3 11:08 AM 發表
我想book灣仔, 可否pm個tel比我呀?

王國長老

我個女都岩岩lunch貼左, 我見佢一路貼一路郁, 以為佢有咩唔舒服, 原來佢話個e師隻手摸到佢好痕
返到屋企就有d 殊殊聲話興, 不過睇佢個樣應該ok啦, 貼差唔多一個鐘頭就meet左

原帖由 jena2468 於 09-7-14 01:52 PM 發表
今朝個女做左第一次, 佢話冇痕冇痛, 感覺ok !

王國長老

兩間都唔係, 係港恩
原帖由 ho_mama 於 09-7-14 02:38 PM 發表
你囡囡響邊樹貼架? 政府定係華夏呀?

王國長老

養短毛貓好d wor, 長毛貓d毛好輕, 真係周屋飄的, 鼻敏感會好唔舒服
我女次次玩完貓, 對眼都會發炎..........
原帖由 veronna 於 09-7-14 09:38 PM 發表
我今日都同個仔去貼左喇. 第一貼應該係比較溫和, 到第三貼先係最勁. 阿仔舊年夏天開始貼, 冬天最涷果三日貼左第二round, 今次已經係第三round喇. 哮喘就冇再番發, 不過鼻敏感就仲有. 希望做埋今round個鼻會再好d. 佢 ...

王國長老

http://www.gloryin.com/index.php/action_viewnews_itemid_1.html

原帖由 VKwan 於 09-7-17 04:11 PM 發表
電話公司話冇登記喎,請問點聯系?

王國長老

係呀, 我女今日去做第2次, 貼既位已經唔同左
原帖由 veronna 於 09-7-24 01:22 PM 發表
三伏既每一伏都唔同架, 每一次加多小小, 穴位都有唔同, 第一次小d, 然後再加上去. 至於d藥一唔一樣我就唔知, 因為都係咁既色, 不過我知冬天同夏天既藥就一定唔同. 陣味都唔同架. 所以我估唔可以中途加入囉. 可能既話 ...

王國長老

唔該邊位要資料就主動pm返果位有關會員
再係咁個個post都係pm me please, 呢個post就會俾版主鎖架喇
呢版d資料好有用, 幫幫忙啦

王國長老

唔係間間中醫都有三伏天做, 有做三伏天又未必有得做三九天, 要先check清楚
原帖由 小倩 於 09-12-19 12:19 AM 發表

未過呀, 星期二先係

首頁

尾頁

跳至