自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

薯圈 發表於 23-11-18 13:35
叱咤樂壇流行榜頒獎典禮2023|

我最喜愛女歌手10強名單出爐 「叱咤樂壇我最喜愛的女歌手」

10強如下:

Gin Lee
JACE 陳凱詠..乜水
Marf 邱彥筒 .. 邊位呀?
Serrini⋯⋯ V台菊梓喬
sica⋯⋯啊..乜水?
方皓玟
炎明熹
陳蕾..算把啦
鄭欣宜
謝安琪⋯⋯乜佢唔係轉咗做咗廣告從業員咩?

Gin Lee、欣宜、方皓玟同炎明熹叫做OK啲

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

薯圈 發表於 23-11-18 13:56
男歌手都有,有尹光我要投佢一票 要同Ian講聲唔好意思啦!

今次我都好想陪班連登仔癲,請問點樣可以投光B?

翡翠宮

Anpanmama 發表於 23-11-18 15:31
今次我都好想陪班連登仔癲,請問點樣可以投光B?

笑死咗,我用語音輸入,出完個post見到人望住我,原來光B坐我旁邊枱食緊野

翡翠宮

薯圈 發表於 23-11-18 15:58
唔係掛,立即要打咭同攞個簽名先

佢同佢太太一齊,唔想騷擾佢哋,我知道佢哋喺度都因為佢太太可能聽到我講光B所以望一望我

翡翠宮

薯圈 發表於 23-11-18 16:06
光B...我係佢老婆都啤住你,做咩叫我c6 叫得咁親密

咦!
人哋都係語音輸入覆post之嘛,又唔係真係叫佢老公

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊