時政擂台

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

huisandy 發表於 20-9-19 19:47
在荃灣, 龍門已無人排隊, 反而元氣大排長龍

一堆角落生物已經打低哂班魚蛋怪

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

小華子 發表於 20-9-19 22:35
公司啲黃人咪照食元氣、星巴巴,farewell有人派東海堂,第一時間食落肚
個肚皮唔爭氣又餵食,身體 ...

我親戚又係黃到黑,成日話黃店點好,美心、Starbucks 不了,上個月佢生日咪又係用個生日優惠去Starbucks攞咗杯免費嘢飲,我哋成家人仲喺度笑不了但唔delete個Apps,需要個金卡member擦存在感,仲要講咗成年個金member仲維持緊,即係佢呢年仲有幫襯儲夠星星續會

翡翠宮

baby_chu 發表於 20-9-21 15:26
我今年唔夠星星續金呀!屋企附近2間,都俾人打爛晒,無開好耐..... 開番之後又少咗去,怕買買下有人搞事.. ...

9月逢星期六、日有幫趁都另送多10粒星,睇吓幫唔到手

翡翠宮

baby_chu 發表於 20-9-21 18:39
10月7到期,得介爭50幾粒呀!

買產品啦,買杯好快夠

首頁

尾頁

跳至