自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

yoyo-818 發表於 22-3-22 11:41
「亞視一姐」薛影儀涉在朗屏邨沒有佩戴口罩而欲乘電梯,被街坊拍片「狙擊」阻止,阿儀涉多次起飛腳踢向街坊 ...

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

she007 發表於 22-3-22 14:14
起飛腳啫,唔洗入獄呱……

原來佢2012巳經有同類案嘅案底, 今次係再犯所以即時入獄

翡翠宮

廢柴孖條 發表於 22-3-22 18:36
會唔會係有 過度活躍/ 自閉症之類,因識人有以上病都讀b1,但要食藥控制
...

希望大家唔好再為一啲犯罪嘅人用ADAD、自閉症去洗白自己犯下嘅罪行,令社會對特殊需要嘅人士更歧視

翡翠宮

BLACKSTAR328 發表於 22-3-22 18:54
我唔識佢,不過我真係覺得香港d法官好廢囉上半年有個男人虐待2隻貓,又係判咗2個星期,判得鬼死咁 ...

網上報道話佢原來2012年已經有同樣案底,所以今次即時入獄,但其實佢已經保釋咗出嚟,聽日仲開記者招待會。
唔該亞視唔好再做啲乞人憎嘅嘢,放手俾佢做返個普通人,放過市民放過阿儀

首頁

尾頁

跳至