嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 lucia123 的帖子

可以試下Enagic部水機, 我好多朋友都係飲+用, 好返勁多又唔駛靠藥

大宅

ChingChing1201 發表於 14-8-31 20:47
呢個牌子既水機我都用左半個月,暫時我個仔d皮膚都ok,有改善左,不過價錢方便真係唔係個個家庭都負擔得到 ...
可能自己供開份保險都算貴,我又覺得部機既價錢好合理,唔算難負擔...因為都可以用咁多年. 我而家成日拎d 9.5+toner去full mask,效果好正,你都試下丫. 仔仔個到,你買d噴噴樽,裝d 2.5出街得閒就幫佢噴下皮膚,會好得再快d ga其實用左機係好多其他地方都慳左錢返黎喎..你唔覺得咩?@@

大宅

ChingChing1201 發表於 14-9-2 12:16
9.5加tonet??點做架?暫時我真係幾滿意架,因為我個仔真係無乜點發,
賣機個sale送左兩個噴噴樽比我呀,我 ...
我自己買既壓縮綿,咪用返平時用開既toner 5-6drops, 跟住加9.5, 然後比個壓縮綿吸哂就敷面.. 5-10分鐘到
另外,唔會風濕咁誇張呀嘛XDD真係驚咪痕先噴..正常係唔會啦我覺得
你個顧問有無話幫你既朋友做水質測試?我個個有,但都唔知點同朋友提,真係驚佢地覺得係我推佢地去比人sell

大宅

ChingChing1201 發表於 14-9-3 15:16
下,無同我做測試喎
我個仔係有d好轉,但一唔用又開始起返小小
無同你測?!咁你咁都買機既!!你個仔用開有得用就用,儘量唔好斷啦咁就. 飲多d水都有幫助我個顧問都跟得幾好,耐唔耐都會打電話問下我情況同埋教下我點用好部機
如果你想睇返個測試/有朋友想睇又搵唔返你個顧問都可以搵佢幫手呀. 因為佢真係幾好. 識得多健康知識

大宅

ChingChing1201 發表於 14-9-7 21:22
Sorry我睇錯左,有同我做水質測試呀,就係呢個測試我先覺得勁呀,我個b依家用緊佢個沖涼機沖涼,依家有d紅 ...
咁都好d,嚇死我未睇就買其實基本上你勤力d飲水會比較有效果. 因為飲落去先幫你小朋友沖走體內毒素嘛.
Anyway,加油!希望小朋友快d無事濕疹真係好辛苦

首頁

尾頁

跳至