嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我今天收到pampers咭,換chicco現金卷$400,只需集齊10個好動寶寶/輕鬆穿印花加3個PampersXUnicef貼紙,名額1500個,先到先得!!(有效期2008年11月19日至2008年12月31日)

[ 本文章最後由 wateryuk 於 08-11-14 13:57 編輯 ]
我是11月17日出世,我叫通仔,2歲半大!

男爵府

PampersXUnicef貼紙

我打過去pampers問,這PampersXUnicef貼紙是新出,要新一批尿片才有這貼紙,藥房/萬寧/屈臣氏/百佳/惠康的尿片會有這貼紙的!

男爵府

原文章由 豬BBBB 於 08-11-17 16:41 發表
請問換CHICCO的$400 COUPON, 有冇咩條款架??買滿幾多錢先可以用咁...
有限制呀,可當$400cash用,不需要買滿幾多才可用,但只可用來買衫/鞋,只可買正價貨品!每個會員只可換一次,如換到COUPON的話,pampers會寄換領信給你,去指定點換coupons,一定要換領人持換領信和身份証去換領COUPON,不可代換領!

[ 本文章最後由 wateryuk 於 08-11-17 22:46 編輯 ]

男爵府

原文章由 ldog0217 於 08-11-18 19:06 發表

拎呢三樣野都唔係問題~ 但我好想知係咪一定要親身去~ 因為我要返工~ 無可能親身去~ 要搵家人幫我~ 有無人知要唔要親身換呢?
個朋友問左pampers,一定要親身換,不能代換

男爵府

原文章由 BabyHazel 於 08-11-18 01:34 發表

must clothes/shoes?
can I buy some bath liquid/shampoo/toys.....?

只可用來買衫/鞋,你睇下張咭,影左4張coupon,寫住Baby Certificate HK$100 for ready-to-wear and shoes

首頁

尾頁

跳至