嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

代友售奶粉

代友售奶粉

a+1 400gX2罐,每罐$75, a+2 400gX2罐,每罐$65, 能恩1號 400gX4罐,每罐$55,全部2009年尾到期, 只在沙田圍收,如有興趣請pm我,thx!
我是11月17日出世,我叫通仔,2歲半大!

男爵府

代友售奶粉

代友售奶粉

a+1 400gX2罐,每罐$75, a+2 400gX2罐,每罐$65, 能恩1號 400gX4罐,每罐$55,全部2009年尾到期, 只在沙田圍收,如有興趣請pm我,thx!

男爵府

代友售奶粉((已售))

代友售奶粉((已售))

朋友有2罐 a +1,3罐 a +2,全部400g,沙田圍交收,價錢商議,有興趣pm我,留電話,我叫朋友聯絡你商議,thx!

男爵府

代友售奶粉

代友售奶粉

朋友有2罐 a +1,是400g,2罐共售$140,沙田圍\九龍灣交收,有興趣pm我,留電話,我叫朋友聯絡你商議,thx!

男爵府

代友平售A+2奶粉

代友平售A+2奶粉

代友平售A+2奶粉,朋友有7罐A+2奶粉,全部是400g裝,有效期2009年4月29日X3罐,2009年11月06日X3罐2009年8月30日X1罐,於沙田圍/馬安山/九龍灣交收,如有興趣請pm我,thx.

男爵府

代友平售A+2奶粉

代友平售A+2奶粉

代友平售A+2奶粉,朋友有7罐A+2奶粉,全部是400g裝,有效期2009年4月29日X3罐,2009年11月06日X3罐2009年8月30日X1罐,於沙田圍/馬安山/九龍灣交收,如有興趣請pm我,thx.

男爵府

代友平售A+2奶粉

男爵府

代友平售A+2奶粉

代友平售A+2奶粉

代友平售A+2奶粉,朋友有4罐A+2奶粉,全部是400g裝,有效期2009年11月06日X3罐2009年8月30日X1罐,於沙田圍/馬安山/九龍灣交收,如有興趣請pm我,thx.

首頁

尾頁

跳至