想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一直都幾鍾意kelly, 有左bb覺佢真係好好好運, 咩都好好.. 都好鄧佢happy... 但直至今日佢係news .. 話自己有乳糖不 症, 都要自己飲奶, 覺都自己好偉大,, 就開始覺得佢什麼都得來太易..少少都唔慣... 有點點開始唔鍾意佢..... 我自己都做左mummy, 之後仲有好多辛苦野, 佢都唔知...~ 不過佢有大把$, 又有保母.. 應該咩都好好多

男爵府

原帖由 nancy0116 於 09-4-4 23:31 發表
我見倒佢話四個月BB就識踼佢, 又話感到有掌風, 我自己就四個月什麼也感覺不到, 搞到我鬼咁担心

when i was 4 months i cannot feel anything..dont worry

男爵府

原帖由 frenchies 於 09-4-5 16:11 發表
大家咁諗會唔會因為唔抵得佢呀﹖(問心呀!)
我覺得如果真係幸福怕乜曬呀!我都想好似佢咁曬呀~~
anyway, 佢真係好幸福,祝福佢!

我都祝福佢~!, 我只係覺得, 一個有PLAN做人MUMMY既人, 會一定預左有付出, 佢果D咩要飲奶, 要"LIN"住個鼻食魚..(CABLE TV)....呢D唔係叫好慘 .唔可以覺得自己好"偉大" .. 唔著4" 高鞋, 可能對佢講已係犧牲,仲有生完有$都一定要做野, 唔會自己睇bb,唔係會悶死..... omg 好多人魚都冇得食, 又有好多人一定要返工養家,冇得自己take carebb既人都冇唔開心la..睇下黎gi, 佢好似有左2個月, 未有肚都會著鬆身cloth, 同著返件外套, take care好自己同bb.. anyways, 每個人大左肚都要祝福, 同愛護.. 我想kelly bb一定健康靚仔架!

首頁

尾頁

跳至