自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都好想搬呀... d隔離鄰舍都唔知咩人嚟架,係又投訴唔係又投訴,我啱啱搬入嚟果陣,大仔夜晚發惡夢喺度喊,又比人投訴,大佬呀,我特登半夜三更整喊個仔架咩 ,佢都痴痴地架,個看更都勁唔好意思咁同我講,話有人投訴我個仔喊...

有一次我家姐嚟我屋企搵我,個垃圾婆居然好寸咁問我家姐,係我嘅咩人... 關你鬼事咩,你做清潔架咋,做乜要查我家宅呀 .
依度d人仲有好多cheap嘢架,真係講都講唔哂呀~

大宅

我舊年大肚果時,佢地仲要打去房署總部投訴 ,咁負責我地依幢樓果個主任上嚟同我講,我咪乘機講返之前果d野比佢聽囉,我話我頂唔順,好想搬,本身諗住多個b,可以轉大d單位,點知唔得 ,我話再係咁我驚會產前抑鬱呀,佢都好驚,佢話叫我唔好諗得咁灰 又叫我今年年頭申請改善生活空間調遷,我當時好開心,仲諗住可以甩難,點知我哋排得好後,揀唔到...

大宅

果時係凌晨1~2點,如果打/鬧小朋友一定會聽到啦,又點會得小朋友喊聲呀... 看更對住我都勁唔好意思啦,佢話有人投訴,我話小朋友發夢喊我都控制唔到架 ,佢話佢都知,不過有人投訴,佢就一定要做下嘢囉

原帖由 @iris@ 於 09-9-23 10:05 發表
會唔會人地只係以為小朋友比人打先喊呀,通常你同管理員解釋一下,個管理員會幫你反映反比投訴嗰個人知,多數都唔會再投訴掛

首頁

尾頁

跳至