跳至

首頁

尾頁

複式洋房

My baby # 63... 一路爬一路喊o個個就係佢... mouth:

原文章由 robbi 於 08-3-25 12:40 發表
eee... my bb no. 68 wor

複式洋房

請問你追唔追得反張証書, 因為我發現我都無, 打去, 佢話係禮物包內, 但係真係無...

原文章由 phoebe37 於 08-3-25 10:06 發表
Jackie, 唉.....我同你一樣露晒底呀, 成段movie都影到我條老底,好肉酸呀, 重比c6罵, 本黎諗住post出黎比大家睇下小瑜個傻樣, 恕我唔能夠獻籌喇~~

我出動屋企個電話, 成盒紙巾, 小瑜都無動於中, 原地踏 ...

複式洋房

我係好早登記入場家... 一入場佢只係派左件衫同個入會hallmark babies form... 乜都無嘞...!!

原文章由 phoebe37 於 08-3-26 15:51 發表
佢話肯定有, 話可能攝係書入面, 我搵過啦, 肯定無~
請問你係米好遲先拿禮物包, 我差唔多係最尾果10個離場, 我懷疑我果袋係後備禮物 (因為佢話只係印多少少數量, 比埋d後補既家庭), 証書唔夠米無law, 佢話要去北角拿, ...

複式洋房

哈哈... 太肉酸啦... 比你影到潻... 不過, 你d相仲靚過我自己影個d... 你介唔介意e d 相比我 [email protected]. Thanks!!

原文章由 robbi 於 08-3-26 16:44 發表
The one in third photo
http://www.urphoto.com/hk/search.asp?eid=DDBD013B7E723A27242700DC4E3474CCB4EB61F7910BF438&album=4xMP84XMx4&library=&skin=ur1

首頁

尾頁

跳至