跳至

首頁

尾頁

洋房

ec511 (3A+1BB)
2.cleverbb (4A + 1B)
3.kkrabbit (2a + 1b)
4.jojo (2A+1B)
5.kathy_lobb (2A+1B)
6. cimime (2A+2B)
7.virginiali1226(2A+1B)
8. freelance (2a+1b)
9. Forever@Friends (2A+1B)
10. Elaine1211(2a+1b)
11. ccirishk (2a+1b)
12. li723(2a+1b)
13. Bear @MAMA (2a+1b)
14. CMB(2a+1B)
15精靈女巫---plan 1
16. 3bmama (2A+1B)
17. 水太太 (2A+1B)
18. danny48717 (A1 + 1B)

原帖由 ec511 於 09-3-6 13:54 發表
初步估計已經有37位大人+17位BB CONFIRM報名啦 ,第1 車好快會滿座LU,唔知會唔會開得成第2車呢?要報名的媽媽要快啦

洋房

唔好意思 我係 18號 danny 48717 我們應該是 2a+1b 2個大人1個bb 請問可否幫忙更正資料! 因為之前打錯字

ec511 (3A+1BB)
2.cleverbb (4A + 1B)
3.kkrabbit (2a + 1b)
4.jojo (2A+1B)
5.kathy_lobb (2A+1B)
6. cimime (2A+2B)
7.virginiali1226(2A+1B)
8. freelance (2a+1b)
9. Forever@Friends (2A+1B)
10. Elaine1211(2a+1b)
11. ccirishk (2a+1b)
12. li723(2a+1b)
13. Bear @MAMA (2a+1b)
14. CMB(2a+1B)
15精靈女巫---plan 1
16. 3bmama (2A+1B)
17. 水太太 (2A+1B)
18. danny48717 (A1 + 1B)

原帖由 ec511 於 09-2-26 17:46 發表
好謝各位媽媽的支持,經過收集大家的意見和與旅行社的磋商後,由於黃金海岸酒店餐廳不接納這麼多bb ,加上大棠比較多山路石級,現有以下方案:
日期: 19/4 (星期日)
集合時間及地點: 上午9:15 九龍塘理想酒店 ...

洋房

唔該晒吹波糖媽媽! 等你們的消費.........

原帖由 ec511 於 09-3-8 23:16 發表
danny45717 & cimime,
原本第一1車已經滿座唔可以加人,但我計過第2車應該開得成啦,所以我可以調你們2個家庭往第2車,如再有問題或更改,請各位盡快通知

ec511 (3A+1BB)cleverbb (4A + 1B)kkrabbit (2a + 1b) ...

洋房

我仍然沒有e-mail

pls send to [email protected]

Danny48717

原帖由 ec511 於 09-2-26 17:46 發表
精靈女巫你去咗邊呀 ,我仲未收到你PM,請你盡快將聯絡電話及E-MAIL address PM比我

其他已報名之媽媽:
我今日已經SEND了E-MAIL比大家,請各位準時入數。

收費
第1車1ec511 (3A+1BB)
HK$
380.01 2cleverbb ( ...

洋房

你好 我都唔明why我仍然沒有你的電郵 但我收到其他e-mail 我的e-mail 是 [email protected] (是 BONNIEL107) 會否不正確?? 因為我怕E-MAIL有事 SO我再PM你 但是我用自己個名 danny48717 咁奇怪 變了你的名??

如果真的不ok maybe e-mail to [email protected] (My Husband)

Thanks!!

原帖由 ec511 於 09-3-19 23:06 發表
Danny48717,
我之前已經PM咗比你話比你聽你的E-MAIL ADD有錯.所以SEND唔到比你,我會依以下個E-MAIL再SEND比你一次,如果收唔到就話比我知啦

BTY,有樣好重要的問題,我今日收到你PM,係用精靈女巫的名義SEND比我,電話號 ...

洋房

已經入數$270.19
please check

首頁

尾頁

跳至