婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

話說我個99喺啱啱知道我有咗時就好話我『咁快有咗會加重我個仔負擔!』呢句說話我已經轉逹我C6耳中.當備案!口講好話我有咗,之後又成日煩住我問我肚裡亞B D嘢!成日口講大仁大義『生仔生女都咁好!』但又成日問我仔定女.我係唔話你知呀!你吹咩!~!~!
昨晚6299返到屋企,電話响!99接!話搵楊小姐(冇楊小姐架!得楊先生!)收線後我62講笑話:『楊小姐未出世!』我99即刻好認真咁同62講『你實知係小姐,唔比係先生,一陣比你講到先生變小姐咁點呀??』當時我睇倒哂.
妖~!我生仔生女又唔係你生,關你Q事!?!:;pppp: 嚟緊仲有大把嘢會玩你!99等接招啦!!
爆愛車縫作

子爵府

回覆 #1 gucci_ha 的文章

唉~~~我上次照結構...比佢哋嚇一嚇.用2d照話懷疑兔唇.之後又叫多一個人嚟check.一開3d睇時,先話無事(好心啦!嚇親d大肚婆呀!)之後問佢我陀仔定女,話頭先顧住睇個咀,都冇睇到係男定女.真係吹脹.我想問吓照完結構後知唔知幾時會再有得照?(我記你都係威記媽媽!!或許會知!!)
爆愛車縫作

子爵府

回覆 #2 gucci_ha 的文章

結婚相過幾日會拎!!下次POST出嚟^^!你去邊度照C+??
爆愛車縫作

子爵府

回覆 #1 gucci_ha 的文章

好呀!
[email protected]

爆愛車縫作

子爵府

回覆 #19 kuennga 的文章

係99都係咁.
話說我有一張3d照聲波相影住亞b個樣.幅相真係同我老公有d似(咁我緊係自私d想亞b似我)之後昨晚佢屋企人食飯同埋d親戚.我99就大大聲笑哂口咁話亞b似佢個仔.(懶巴閉)我見倒七嬸嗰樣好似唔多笑咁(因為我老公眼細我眼大)
所以話總之唔理乜.bb一定要似佢個仔,仲要係仔.
爆愛車縫作

子爵府

我決定咗同我6299+我亞媽講我陀女.我要睇清楚人嘅真面目.
爆愛車縫作

首頁

尾頁

跳至