美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

買滿$1,280可做Member, enjoys 10% discount.

5駛show card, 只需provide no., your friends can also enjoy the 10% discount.好方便ga....Wakaka...

矯型胸圍: 原價328 折: 295.20
胸托: 原價228 折: 205.50
其他:2百幾

別墅

堯堯豬媽 Pls. check PM

別墅

hkpmama, 小魚毛:

Pls. check PM

別墅

no thanks.....Enjoy!!!

原文章由 堯堯豬媽 於 08-6-23 17:58 發表
麻煩晒各位
咁我去沙田買喇~~

ok_ok我收到喇:lol: 非常謝謝你

別墅

pb12hk, Yoo, zoebrendamama, jfkcmc, yina,

Pls. check PM.

Enjoy~~

別墅

Jason and 1649,

Pls check PM..

別墅

華太太, joeyjoeycc, meldoy2216, girlgirls, CarolKwan, 可愛媽媽媽 :

Pls check PM..

Enjoy ~~

別墅

bownrain, boston, kkwwpig, littlepa, rrrr, cat*cat and chu87377,

Pls. check PM and sorry for the late reply^^"

別墅

買滿$1,280可做Member, enjoys 10% discount.

5駛show card, 只需provide no., your friends can also enjoy the 10% discount.好方便ga....

矯型胸圍: 原328 After Discount: 295.20
胸托: 原228 After Discount: 205.50

原文章由 chu87377 於 08-7-6 13:31 發表
真係甘正??我都想買吖!!沙田邊度吖??容吾容易穩架间店??大概几$???我之前買過好多大牌子的都吾好着!!!

別墅

我就係以下呢間買:

香港銅鑼灣霎東街 33 號地下 6 號地舖 ( 即時代廣場停車場入口對面 )
Shop#6, G/F, 33 Sharp St. East, Causeway Bay, H.K.
TEL:25752585

個sales 好好, 好pro and 細心,buy果日落雨,佢怕我會整濕d bra, 用paper 包好入plastic bag 後,再入落佢地shop既環保袋俾我拎番屋企

別墅

我6月中buy 既,著左2日, d同事就話覺得我瘦左。我估係因為2邊d肉隻中左。

尋晚問老公,佢就話我背脊好似無以前甘多 肉, 瘦左d。

別墅

Dear all,

Please check PM~~
我要減90磅呀 :~.~:
歡迎進入我的奮鬥部落,內裏有我的減肥歴程。
   ~~~~~請多多留言,多多鼓勵~~~~~

首頁

尾頁

跳至