興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

報到,希望好快到我~

水晶宮

原帖由 pigpig 於 2011-3-20 09:52 發表

你努力情況如何?
我未有排蛋既感覺…等待中!
我都冇咩排卵感覺呀,平時個個月會排卵痛架,但今個月就未有喎~只係前日,沉日同今日有點肚谷谷感覺咋,唔知係唔係排卵呢!!我今次好勤力呀~ day10,11,13,15,都有dodo呀!明天day17打算do埋~ 下次m期係2/4,應該可以check bingo啦~~~

水晶宮

原帖由 ling2200 於 2011-3-19 00:35 發表
係呀..........^^ hehe....係時候轉acc啦...因為用呢個好d....唔會有bk親戚間碟知,我講野都輕鬆d~
呵呵呵呵呵.................

水晶宮

原帖由 pigpig 於 2011-3-20 09:52 發表

你努力情況如何?
我未有排蛋既感覺…等待中!
你而家仲有冇CHECK哈哈笑OR紅D呀@@?

水晶宮

我係想生bb果版睇到d有趣野,就係如果有jm bingo左,佢地又唔想講出口,就用呢個>>:loveliness:代替! 如果想恭喜果位jm就用呢個>>:D

十分攪笑~~~ 等我都用呢d向大家報喜先...呵呵!!!

水晶宮

原帖由 jjtseung 於 2011-3-23 20:51 發表

我就來8個月, 都仲係間中想嘔...mouth: 個肚大到咩咁, 好辛苦!

大女都係好窩心...
細佬就難搞d, 就來20個月, trouble 2ㄚ, 要求多多咁, 不過就好得意lor! ...
我細女都係呀,頑皮左好多,經常激到我噴火.....成日比我打手打腳...都係乖返一陣間~ 唉!

水晶宮

原帖由 jjtseung 於 2011-3-23 21:20 發表

你細女幾時返學?

我成日都好期待亞仔8月返學, 不過而加全日果度都仲未confirm到... 好想快d settle佐呢樣野, 咁我就可以專心生仔湊仔!
我冇同細女報n1呀,打算下年9月直接比佢讀k1~ 即係我仲要湊多佢1年半...最初都有打算比佢返半日n1試下..不過老公唔讚成,唔比我報~多多藉口!話驚佢易病,又驚佢太細個,長時間唔見我,會哭崩長城......話夠3歲先比佢讀k1喎....不過都唔係完全唔岩既..睇返家姐2歲10個月開學K1都冇喊過,我唔係佢身邊佢好似仲開心....放學又唔捨得跟我走!!!老公又話家姐返左學,我咁多時間(佢覺得),湊下妹妹都唔太辛苦呀....咁最後唯有順佢意囉~

水晶宮

原帖由 jjtseung 於 2011-3-23 21:20 發表

你細女幾時返學?

我成日都好期待亞仔8月返學, 不過而加全日果度都仲未confirm到... 好想快d settle佐呢樣野, 咁我就可以專心生仔湊仔!
你同仔仔報左邊間全日N1呀?

水晶宮

終於DAY 20...過多8日可以CHECK啦....緊張..希望今次真係中獎啦~ (bcoz 我真係努力到爆,老公話太密,攪到佢而家性冷感啦,最衰都係我喎) ,haha......

水晶宮

原帖由 CY826 於 2011-3-24 15:01 發表

咁你又真係食得密咗D~哈哈哈~

心急唯有大包圍!其實我個人對性愛不是太熱衷,哈哈。

水晶宮

原帖由 drizzle 於 2011-3-24 21:56 發表
你隻佬應該唔係嫌密,應該係縑零晨要睬單車買早餐
佢收零晨3:30am..返到屋企4:30am...do完岩岩好5點幾..咪叫佢去買早餐囉...haha~晚晚都係清晨四點幾回家就嘈醒我~~~ 叫佢買吓早餐都唔係好過份呀...haha~

水晶宮

原帖由 快樂 於 2011-3-24 23:47 發表
好係平租,環境一D都唔好,好舊!
你而家變左5人家庭,咪可以換個個大d既單位囉???? 係咪????

水晶宮

原帖由 快樂 於 2011-3-24 23:19 發表
我一D都唔想,超級唔想,我今本呢個都唔想生,係我MA叫我駁,我細女都5歲,我覺得FREE FREE地,今年上小學,而家又由頭湊過...我MA話D男人你唔同佢生,將來比籍口佢,我先駁呢個,之前準備左好耐,上網揾晒D生仔方,仲周 ...
但係你老公個心係仲想追個仔......就算你唔想....唔包幾年後,佢又要求你生,你會唔生嗎?

水晶宮

原帖由 快樂 於 2011-3-24 23:11 發表
搞咁耐?都好攰WOR...
hahaha..........佢係怪人黎,喜歡慢慢來,睇下4仔,又禁下電腦.....總之就浪費我體力同時間啦.................hahaha..........

水晶宮

原帖由 快樂 於 2011-3-24 23:15 發表
我生完真係變左性冷感
生完幾個月係會對呢d野提唔起勁架.............我都過左成8,9個月先叫做正常返....之前佢掂我,我就火滾架啦~

水晶宮

原帖由 快樂 於 2011-3-25 00:12 發表
唔知呢!
如果想搬大d,問問房署囉~ 我媽都係住公屋架...之前得2公婆時,得200呎左右,之後生左我同細佬...就可以換到4xx呎啦~

水晶宮

原帖由 快樂 於 2011-3-25 00:14 發表
我真係勁唔想生,如果可以唔生就最好,生黎唔知做咩?又唔係包生仔....
男人對呢d野,有時都會有死心不息既心態!

水晶宮

原帖由 快樂 於 2011-3-25 00:17 發表
不過老公話住呢度好,唔想搬
而家當然冇問題啦,不過你3個女開始大,就可能出現問題....此中女孩子都想有自己間房....

水晶宮

原帖由 快樂 於 2011-3-25 00:21 發表
我都係咁諗,而家佢地細,遲D先算!
唔好講你,我都為左住而頭痕........同99住真係一千個難頂....

水晶宮

原帖由 快樂 於 2011-3-25 00:25 發表
係呀!所以果時點都要搬出黎,真係好開心,同老公感情都好左!
你老公肯聽你話搬出黎就好囉...我果個...一哭二鬧三上吊,佢都唔肯搬走...........原因係佢覺得痴住亞媽點都好d....搬出黎,個個月洗多1萬幾千開支,不如留返d錢自己洗多d唔好...都唔知咩人黎~

首頁

尾頁

跳至