夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

mayce860914 發表於 21-4-5 03:16
樓主我同你一樣,個人會變得好小心眼,有少少同平時唔同就諗好多嘢,check呢樣個樣,真係好辛苦,唯有同自 ...

請問先生做了什麼,你才選擇願諒?

男爵府

cankiu2011 發表於 21-4-5 08:58
老公本身會約一大班男人行山,但就瞞住我單獨同個女同事行山,行咗好多次最後行到上埋床。個女同事自己本身 ...

請問先生做了什麼,你才選擇願諒?
你老公一定係衰,你哋結婚幾年?小朋友幾大呀?
我個case 好似,又係同事。我個心未願諒到,因c6一直冇認,但應該斷咗,因晚上冇出街,(雖然中午做咩我都唔知),但放多左時間在家及兒孑。也多左時間陪我。
你老公願意同你去輔導也不錯。
宜家d女人眞係姣婆同bitch... 賤男唔掋幫,女人送上門,個男的一定又送野,又用好多情話氹個bitch

男爵府

cankiu2011 發表於 21-4-5 20:20
東窗事發時,我搬走左幾日,要求同老公分手。但C6 當時死口唔認有外遇,個小三仲教佢點樣追返我。小三沒有 ...

Same. 我C6 到現在死口唔認有外遇。你點迫佢?
D bitch 好賤,喜歡冇手尾跟,又喜歡40上男人,有車更方便!天有眼的。
咁你同老公嘆開曬出嚟講?
我其實成日都想出走,我老公應該唔會知死,針唔吉到肉唔知痛。其實想迫下佢。但係最近好似多咗一個點我係覺得自己冇乜嘢可以輸,(只不過小朋友個關)我都唔走唔出嚟。因為今日见到c6 同bitch keep前後腳whats app傾計

男爵府

cankiu2011 發表於 21-4-6 08:20
回覆 buibui1123 的帖子

我也認同你的睇法,我老公當正小三係女神,輕生十幾年的靚女投懷送抱,又唔洗比錢 ...

佢咁老實講?

男爵府

cankiu2011 發表於 21-4-8 12:41
回覆 addicted 的帖子

我有相佢無得唔認。我同佢講,大家十幾年的感情,又有一個可愛的小朋友,你識左呢個 ...

你好好。女人好偉大

男爵府

cankiu2011 發表於 21-4-4 23:35
原諒老公偷食已大約一個月,老公已斬纜同認錯,暫時相信佢先。佢日日都係返工放工,會報告行蹤同影相,照顧 ...

Add oil. Understood your feeling if we experienced the same! Bitch and 衰老公,自私的人!sure you will be good if your c6 apologise and did sth

首頁

尾頁

跳至