懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

wingwong1102 發表於 16-5-18 01:53
唔知你住咩房同join唔join package, 好難預,建議你上佢地official site 睇price list
...

請問你埋單時幾錢?你有冇join埋產檢?
我打算join package產檢+開刀,不過依家岩岩有仲選擇緊
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

男爵府

wingwong1102 發表於 16-5-18 13:30
我埋單$51024,包埋膳食同我自己加的陪產同額外化驗,如果不計呢d optional 項目,埋單只需$50000。因為我b ...

雙人房係佢幫你upgrade咖?
你幾多w去book寶血冇位產檢
我上網見有啲jm成32~34w都有位嘅

男爵府

paris16692 發表於 16-5-18 14:37
產檢加埋開刀package 其實好抵, 而且好近地鐵站

係呀!因為我都住附近同埋上網睇過幾間,爬文見到原來寶血有得生又幾抵,因爲第四胎,所以緊張啲
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:

男爵府

wingwong1102 發表於 16-5-18 15:40
我指定要張智所以無位...

Ooooo..搶手

紀錄:

男爵府

paris16692 發表於 16-5-19 03:35
聽講寶血而家生仔的人唔多, 隨時book都有床

唔該哂

紀錄:

男爵府

simsimunun 發表於 16-5-19 10:09
回覆 丫飛 的帖子

床位隨時BOOK都有, 但如耍指定醫生就要快D同醫生約期

原來係咁!唔該哂

紀錄:

首頁

尾頁

跳至