跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今日再去私家照結構, 醫生話亞B個腎有D腫,要觀察, 好擔心呀!!
我上星期先係贊育做完結構都話無事.. 點解今日會咁嫁!!!!!!!

複式洋房

醫生又無叫我快d返去, 都係叫我4星期check一次jar

複式洋房

多謝你, 我會努力嫁!

複式洋房

我覺得我個醫生唔係咁好...
我問左好多人.. 包括生左既朋友, 同朋友睇緊既醫生...
佢地都話原來好多bb都有呢個問題... 只不過好多醫生都會覺得好common而唔會特別同媽咪講...
不過我個醫生就講到好似好大件事咁.. 又話唐bb, 又話一個腎會壞死.. 真係驚驚!
依家問左咁多人, 我個心都定d, 起碼無之前咁驚....
依家約左另一個醫生, 下星期一睇! 如果睇得好既, 應該都會轉醫生... 不過就唔可以係仁安生... 要去浸會!!!!!

複式洋房

我去左睇另一個經驗老d既醫生
佢解釋左比我聽, 即刻無咁擔心!
醫生話個腎腫最驚係bb既尿流唔到落個膀胱, 如果流得到既話, 多數都係因為流得唔夠快, 所以先會腫, 絕對唔係大問題!
好多時出世前都會消腫, 所以唔洗咁擔心!
而我亞b個腎真係無十日前咁腫, 由之前0.68cm 縮到依家0.6cm! 醫生話唔過0.7 cm唔洗特別follow! 腫到大過1cm先可以算係個腎有事!!!所以叫我唔洗緊張!!
你地都係呀, 我地既亞b一定無事既!!!!!

首頁

尾頁

跳至