跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

想統計一下,如果係5月頭攪生日會,會有幾多人參加.
如果有一定人數,我會盡快搵地方.
希望大家係1月31日前報名.
暫定日期 : 2009年5月3日 星期日

2009年5月10日 星期日

暫定時間會係下午.

1. 個人能力有限,希望大家幫手協助籌辦是次活動。
2. 時間緊迫,可能未必找到合適場地,但本人也會盡力找尋合適地方,希望使活動能如期進行。
3.希望大家多多支持及參與。
4.如果未能找到合適場地,請大家多多見諒。
5.大家如對此活動有任何問題,可除時發表意見。

大宅

想問問大家意見,大家心目中費用是多少?

1. $200以下
2. $201 - $250
3. $251 - $300

大宅

原帖由 小謙仔朱媽 於 09-1-24 05:31 發表
咁係咪waiting list上的媽媽可以自己搞一個呀?我個囝係24/5生日,5月頭都無問題架!

係呀.宜家我都搵緊人幫手,但佢地未答覆.

大宅

如果係酒店攪可能就要大約$250位.
唔知大家有冇問題?
宜家我都搵緊酒店.

大宅

宜家統計緊有幾多人報名參加.
請報人參加的人,寫請清楚有幾多位會出席.
唔該各位~~

大宅

1. TINA
2. Kendraleung
3. 小謙仔朱媽
4. milliechow 2A1B
5. isabella_mami
6. Sofie0502

大宅

1. TINA 2A1B
3. 小謙仔朱媽
5. isabella_mami 2A1B
7.我係女仔 2A1B
8.Casttle 2A2B

大宅

原帖由 milliechow 於 09-1-25 16:36 發表
http://www.openrice.com/restaurant/party.htm?shopid=12518

呢間係TST,我問緊價。

唔該你呀!!我都問緊其他呀.
不過我諗應該都有80-120個大人到40-60個bb

大宅

3. 小謙仔朱媽
7.我係女仔 2A1B
9. nantnant 2A1B
10. tina_yauyt 2A1B
11. my2008bb 2A1B
12. babyheima 2A1B
13. jen08 2A1B
14. Lucrece 2A1B

大宅

我宜家問緊以下黎間cafe,佢地話大約可以容納到200個人,但係其他詳情就要等三日後先回覆~~

Pancake Colours
全港最大型樓上cafe & bar,面積達5000呎,提供最多食物種類,約200餘種,包括餐飲娛樂於一身之飲食新體驗。

提供無線上網,包場,玩具100多款,全場沙發位。

店名(英):Pancake Colours街道圖
行業:飲食 ( 樓上Cafe, 樓上Bar )
地區:旺角
電話:2380 0438
FAX:2749 5168
地址(中):旺角西洋菜南街168號 2樓全層

大宅

原帖由 小謙仔朱媽 於 09-1-26 23:48 發表
唔該晒你呀!Tina!
我覺得cafe都幾好喎,夠warm麻!但有無得睇下相咁架?
我前年試過參加一個小朋友o既生日會(主角係一個五歲,一個一歲 ),佢地請左小丑去表演摩術,d小朋友都幾開心,都有氣氛架!但如果全部都係一歲bb,唔知 ...

我唔係好明呀?睇咩相呀?

大宅

3. 小謙仔朱媽
7.我係女仔 2A1B
15. cma2563 2A1B
16. steplim 2A1B
17. BunnyBaby 2A1B
18. BBElvis 2A1B
19. wheelbread 2A1B

大宅

各位本人已經找到合適場地.

0508 1歲生日會詳情如下:

日期 : 2009年5月3日 星期日
時間 : 下午 3:00 開始入場
地點 : 旺角西洋菜南街168號 2樓全層

而家安排緊其他詳情,稍後好快就公告比大家知.

大宅

有冇MAMA可以打電話問下有冇贊助商?

大宅

最新最準確的報名名單~~

3. 小謙仔朱媽
7.我係女仔 2A1B
20. swan12 2A1B
21. franco 2A1B
22. baby911 2A1B
23. ElsaManfred 2A1B
24. penpenvivi 2A1B

大宅

1歲bb生日會,名額60個家庭

如各位媽咪有興趣,請即報名, 名額60個家庭 (120個大人)
日期: 2009年5月3日,下午3時至6時
地點: 旺角西洋菜南街168號 2樓全層
費用: 大人(A)$180/每位 , BB(B)免費 ,
由於場地面積有限, 額滿即止

費用將用作場租,食物及飲品安排, 紀念品,遊戲及抽獎
另希望各媽媽有時間幫手做義工.因為暫時只有本人一個人攪是次的PARTY, 希望這一次各位都可以盡量幫忙及協助做義工,謝謝!

大宅

原帖由 小謙仔朱媽 於 09-1-30 01:07 發表
其實我都可以幫手做義工o既,但我唔係好識搞喎,你隨便俾樣野我試下做啦,但唔好係mc呀,我口材唔掂 或者我可以試下安排食物,因我識人o係西貢某個營度做canteen O既!佢地之前都有做開到會架!
另外我諗到有d遊 ...

1.如果食物唔係間CAFE幫我地訂,只係BOOK場,佢地話收費都要$80一位大人,所以食物方面我會選擇CAFE幫我地訂.
2.我已經聯絡緊小丑來表演.
3.選最似爸爸媽媽餅印奬(可以即場影底參加者相片,然後由現場爸爸媽媽投票),我也同意.

大宅

最新最準報名名單如下:

3. 小謙仔朱媽
7.我係女仔 2A1B
20. swan12 2A1B
21. franco 2A1B
22. baby911 2A1B
23. ElsaManfred 2A1B
24. penpenvivi 2A1B
25. question_06 2A2B
26. Jessiejackybb 2A1B
27. PurplerRose 2A1B
28. amystar 2A1B
29. 小樹怡 2A1B
30. amylam001 2A1B

大宅

Pancake Colours
全港最大型樓上cafe & bar,面積達5000呎,提供最多食物種類,約200餘種,包括餐飲娛樂於一身之飲食新體驗。

提供無線上網,包場,玩具100多款,全場沙發位。

0508 1歲生日會詳情如下:

日期 : 2009年5月3日 星期日
時間 : 下午 3:00 開始入場
店名(英): Pancake Colours街道圖
行業: 飲食 ( 樓上Cafe, 樓上Bar )
地區: 旺角
電話: 2380 0438
FAX: 2749 5168
地址(中): 旺角西洋菜南街168號 2樓全層

大宅

大家可到以下網頁睇睇,我會book既場地.

http://www.up.hk/modules.php?name=eShop&op=Profile&sid=178

首頁
12345...7

尾頁

跳至