自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日買o左件黑色男仔款,多數size120,110仲剩返2件黑色,不過我個人覺得藍色果只質地靚d,但系女仔款,所以冇買,抵都幾抵,不過好似...
愛你!永遠都不夠~~迪迪仔噶媽咪!

大宅

原文章由 ho69591011 於 08-1-28 01:40 發表

好似咩呀????

好似冇乜回彈性&吾夠膨脹,買返o黎c6仲話我俾人昆o左,d質感都吾似羽絨,又冇彈性,我覺得女仔款彈性&膨脹度都好d~~~原本想搵個sales問下充絨量幾多&咩絨,不過兜o左幾轉都吾見有sales?-( ?-(不過又幾抵,而且兩面都著得

[ 本文章最後由 yonersy 於 08-1-28 09:56 編輯 ]

大宅

原文章由 topfish 於 08-1-28 09:21 發表
yonersy 你個件係邊間shop買

又一城~~~

大宅

原文章由 peckykoo 於 08-1-28 09:55 發表
我星期六早上開電腦一見到e 個Topic, 中午放工第1時間 去到又一城 點知失望而回 , d 料 5似有羽擁 , 摸上手好似件羽擁洗濕左 , 變一夠夠咁,好薄 成份我想信不多, 再加上最大只有130size , 別以為好大件係好鈿件咋 , ...

我都當買件普通衫o乍~~~個款ok啦,又兩面著

大宅

不過我見有件有條毛飛出o黎,我見到細細條ge毛,靚吾靚就吾識睇啦,我都吾知咩毛 ,不過應該吾會差去邊o瓜,絨可能就少d,冇o甘暖,都系覺得女仔款好d,如果吾介意,男仔著件藍色都ok,好過買男仔款果d(個人意見)

[ 本文章最後由 yonersy 於 08-1-28 10:41 編輯 ]

大宅

原文章由 CherryPiani 於 08-1-28 12:42 發表
我0岩0岩打晒電話去all shop~
全部都冇晒粉紅色喇~:-(
原來利舞台店冇賣童裝....

吾系o瓜,我琴日響又一城仲見到好多o波~~~

大宅

原文章由 雙子媽媽 於 08-1-28 16:17 發表
請問妳係邊間買? 我個囝同妳個囝差唔多大(June 05), 100會唔會太大? 因佢依家著衫都係95jar wor?-( . 我唔預佢著2-3年架, 因為怕太大唔好睇. 我個囝唔係太高, 如果件衫太大, 衣不稱身, 怕會好似'無'大郎咁
...

吾系好肉酸O架,預大少少咪當中褸著lor,我個囝都好細粒,著上去吾太寬,而且個袖可摺入去,ok架

大宅

原文章由 chunfai 於 08-1-28 16:55 發表
我都想知仲有邊間shop有男仔及女仔款120碼???請問有無人知呀!!

琴日去又一城,男女囝款都有,男囝剩番120,女囝冇留意size,但仲有好多件,sales話可以留電話,番貨會call wor

大宅

我都覺得男囝款好薄,所以我諗女囝款會暖d,不過琴日我同囝囝去街,佢都系入面著2件加呢件羽絨,佢只手都好暖,我諗都ok ger~~~個sales話件羽絨要干洗,你o地點洗啊~~~

首頁

尾頁

跳至