美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

回覆:唔結焦Laser Facial vs 結焦激光打斑?

我聽我個治療師講結焦只可袪表層嘅斑,唔結焦係打深層嘅斑,我做laser facial頭三次都有打結焦,之後話有啲斑係深層都要打唔結焦等佢慢慢fade out

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

引用:Quote:baby_jkk+發表於+16-6-29+15:02+我聽

原帖由 tungtung1123 於 16-06-30 發表
請問喺邊間做?
兩種分別係幾錢?
thanks
我係cosmax 做,一次過可打三部機,我而家一部打深層斑,一部增生collagen,一部打微絲血管,之前唔打微絲血管,就打結焦斑。

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

引用:回覆+baby_jkk+的帖子想問cosmax一次要幾錢

原帖由 bearbear2008 於 16-07-03 發表
回覆 baby_jkk 的帖子

想問cosmax一次要幾錢?打了幾次才見效?謝謝
我年頭買coupon,平均$2000多少少,其實做完第一次過咗一星期後已見斑淡咗,同埋整個膚色白咗均勻咗,一次比一次靚,我嚟緊會做第六次,我唔清楚其他公司嘅laser係做咩,我覺得cosmax個laser facial都幾multi-purpose,除淡斑,還膠原增生膚質靚咗,膚色又均勻,幼紋又淡咗,之前現嘅微絲血管都打細咗,整體膚質係提升咗,我都係見我兩個朋友仔做完有效我先join。

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

引用:回覆+baby_jkk+的帖子唔好意思,仲想問你係

原帖由 bearbear2008 於 16-07-04 發表
回覆 baby_jkk 的帖子

唔好意思,仲想問你係醫生打斑定係治療師?是否都會結焦?因我臉很多,驚打完超肉酸 ...
結焦同打微絲血管係醫生打,其他係治療師打,可以搵醫生全打,但好貴。因做coupon promotion係年頭,所以我係年頭打,我冇理咩季節

首頁

尾頁

跳至