自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

我最反感陳方安生既言論,佢話曾特首與問責團隊開到聲話唔去投票,影響公務員,驚俾人秋後算帳。

阿陳太真識講笑,佢睇得曾生太勁同埋公務員太低能,未見過D舊校友咁高度強姦後校友既意願:;pppp:

原帖由 moominjoey 於 10-5-16 23:50 發表
真係火都黎,多人投叫成功,小人投因為政府帶頭唔投票,比人打壓:;pppp: :;pppp: ,好心咁大個人輸左就認啦,你估真係聲大就得呀

如果比個五件野入番去,立法會又從此多事,諗起都唔開胃 ...

琥珀宮

今次又係一次照妖鏡行動,不過係黃公自己掛高呢塊鏡黎照妖,佢都算撞邪。 不過我相信佢會入番去立會,會唔會再玩,就要視乎佢會唔會再撞邪勒!

原帖由 moominjoey 於 10-5-17 00:03 發表
係呀~佢當人人都無腦架嘛,唔識自己思考.

依家都無人出聲話有壓力,佢就代全港公務員答,真係勁
主流意見叫佢地收檔就當聽唔到,不知所謂 ...

琥珀宮

呢位舊校友畢業之後,想坐校長個位,失意之後,係外面誤交損友蘋果王,從而埋左主名堆,變左成班玩嘢兵團。

舊校友心聲: 我得唔到既野,你都咪洗旨意坐係張校長位印印腳,哈哈......!

原帖由 alicemic 於 10-5-17 00:11 發表

我都好憎佢! 成日話D舊校友高高在上玩官腔,佢當年英政府時代又唔見佢咁講自己! 而家反轉豬肚就係屎!:;pppp:

琥珀宮

以前佢係我偶像,有鐵娘子戴卓爾風範,做事爽快不畏強權,做自己認為正確既事,可惜人老左,思想性情真係會變,亦有可能改朝換代刺激佢,天之嬌女,系出名門,點知俾人打入冷宮,心態轉變哂。

我都唔會選佢勒,睇真佢面目,我寧可選葉劉,佢以前個下屬,葉行既政治路聰明得多。

原帖由 alicemic 於 10-5-17 00:30 發表

如果第日一人一票選校長,呢個阿婆一定彈出嚟,我一定唔投佢:;pppp: :;pppp: :;pppp: !

講官腔佢當年用得最爐火純青, 再加多個四萬笑容比你, 真係官場中最具代表性.

首頁

尾頁

跳至