想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

各位姊妹!!!!!!!
我剛剛2月5日見完醫生係 (qm), 當時醫生係 dr:ng ,6月6 日就聽講座後再見醫生,佢都話我會11月開始做 ivf ,我個 c6 仲問咗條好冇胃問題問醫生..... 咁做完幾時得呀????? 醫生答最快12月就睇到得唔得架喇!!!!叫我地唔好咁緊張 ,其實時間話快又唔係快,慢又唔係太慢,9個月時間 等住都幾心急.
qm 私家係咪唔洗等咁耐架,會唔會好 d 呢?
我都係問下....hehehe.大家努力呀

複式洋房

hi !!
你講得好啱.....d 錢留比 bb 好過啦. 唔知你知唔知有咩針灸 ec 好呢?我都想係做 ivf 之前做些調理身體,有冇好介紹呀
原文章由 我係跳跳虎 於 08-2-18 18:01 發表

majimike,

我係QM公家架,其實私家同公家應該一樣既, 只係時間上唔需要等得太耐,但費用就真係貴咯!妨且你今年11月做ivf, 如果唔急的話就唔好用咁多錢係私家喇,留啲錢比BB仲好 ...

複式洋房

hi!!!!跳跳虎
我收到你比我既 醫師資料,唔該晒.....我會打去問下,

原文章由 我係跳跳虎 於 08-2-18 21:07 發表

mahimike,

我都覺得雙管齊下會好啲…
我睇嗰個針灸師係上環同深水埗都有診所架
你自己考慮吓先打去問啦!黃力行中醫針灸所
香港區診所 九龍區診所
Tel : 2851 8333 Tel : 2396 13 ...

複式洋房

跳跳虎 !!!!!!
努力!!! 加油 !!!!!!
我地一路為你打氣 !!!!!!!
唔洗緊張............

首頁

尾頁

跳至