跳至

首頁

尾頁

大宅

vykee & tsuier:唔好意思!可能之前忙x'mas party忙到嘔!so有點混亂,不過我同朝日太太夾一夾先幫你安排no.,放心!仲有位for 你哋ga!

tsuier:我太懶check唔晒之前d e-mail ar!可唔可以報多次你幾多人join?!

大宅

係ar!今日有個mami call過我話減少一個成人ga!我叫咗佢入數後再post上嚟confirm ga la!應該係37號呢個la!

100000 x thanks, ceci!

大宅

報咗名嘅快d入數la!我林林媽最鍾意出 ......

大宅

各位!

由於財神媽唔係好舒服,今晚須要休息!入數報告聽晚先會update,請大家耐心等候!未入數嘅family請盡快安排la!thanks a lot!

大宅

sorry!我又老人失憶發作!我只係同朝日太太講咗就當晒同其他committee講埋!so sorry!我哋會盡快跟進ga la!
原帖由 goby 於 09-1-11 00:52 發表
我係M037-GOBY,4/1已入數$580.37,因為我攪錯左個尾數(本應是$580.22),但我見你地9/1 LIST都重未有我(之前已報告左俾灝灝媽知入錯數),可否覆覆我是否收到款項。謝謝 ...

大宅

唔該晒aunty Ceci!新年都要忙入數事宜!

未入數&有興趣嘅mami盡快攪掂la!唔好要我哋成日心掛掛la!感激!感激!
原帖由 cecilau0919 於 09-1-28 00:35 發表
各位MAMI & DADDY, 唔好意思遲咗 更新資料, 26/01/09 新收錢資料嚟啦.

No. BK Name HKD
1 Fressia_cat 1,580.01
2 Maiye 830.02
3 Cecilau0919 580.00
4 Echo_seng 1,080.04
5 NorNam ...

首頁

尾頁

跳至