婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咪係囉!佢忽架?佢斷你地米路都冇出聲啦,斷佢香燈咁又點呀?家陣就擺明斷你,吹咩!
呢d賤人pk99自私到死,你駛咩驚佢啫!
我係你會同佢講"呀99,你層樓唔駛我地供,你地唔駛我地養我咪生多個囉,生多多個都得添呀!得個女一個悶又點啫?佢悶之嘛又唔係你悶你理咁多做乜?咩叫天生天養?係咪唔駛俾佢食等佢食風?唔駛讀書去圖書館睇書就得?"
呢d賤99你愈買佢怕佢咪愈得戚愈蝦得你勁囉,你唔駛驚喎真係,有咩好驚?你愈驚咪成世盞俾佢食住!

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

好彩你老公又幫你又明白事理,唔係恩孝~
你做足晒老婆同新抱既本份,又為老公著想,佢唔會怪你
有個咁好既老公你好幸福呀~

珍珠宮

原文章由 chichingmama 於 08-1-24 02:36 PM 發表
好多謝大家安慰. 我都好明白奶奶同老公壓力, 但是我只想輕鬆咁同老公亞女過下半生, 點解要比一些生男or女呢類咁唔公平思想困擾. 我最怕啲姑奶(其中一個好多主意)再+把口, 我真係唔知點見面. 如果星期日冇街去, 一定 ...

唉~只要你個賤99一日仲未歸西,你地一家三口(特別係你)都唔駛旨意有好&安樂日子過!
你望就望佢快d早日歸西好過!我都成日咒我99快d歸西架!:lol

珍珠宮

原文章由 hinhofion 於 08-1-24 03:16 PM 發表

我都成日有咁ga想法,想6299快d去賣蛋 ,咁唸好似好衰咁

傻啦~一d都唔衰,我地只係齋諗之嘛!
夠佢地做d野講d野衰?
呀~唔係,佢地嗰d都唔係叫衰,直頭係賤!!

珍珠宮

原文章由 CONNIEQ 於 08-1-25 04:29 PM 發表
你99話你斷佢香燈,掉返轉我99唔想我繼佢香燈呀!我有咗佢叫我落仔添呀.真係一樣米養白樣人....
悲哀:-(

又係呢d咁既99.....
佢究竟係忽定係痴架?

首頁

尾頁

跳至