婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩~~~你6299簡直唔係人,痴孖根架!!
重男輕女不特止仲要睇錢睇得咁重!
寄少一次野俾佢地就發癲咁講野!
反正佢地喺外國,電話一打黎就cut線囉!唔通仲o係個電話度慢慢俾佢鬧呀?

[ 本文章最後由 晞玥 於 08-1-23 13:56 編輯 ]

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

成家都係廢人!你叔仔三十幾歲人仲要人養服侍佢,仲要養埋佢兩隻狗,痴線!
好彩你老公冇遺傳到你6299 d野~
佢地移晒民仲好,唔駛眼冤唔駛激氣,又唔駛養多條廢柴!!
真係祝佢地早日歸西!!

珍珠宮

原文章由 clementying 於 08-1-23 03:52 PM 發表

哈哈哈 笑死我

不過acc,其實你都可以寄冥通銀行既$$俾佢丫
還掂佢用得著

珍珠宮

原文章由 Koey0729 於 08-1-24 02:38 AM 發表
唔洗唔開心,當年我生大女時,我99話"生女好呀,第日做雞"當時都有d唔開心,但好快無事 lu.我d女出世,佢地都無比利是呀,係個細女嗰次我 62 懶好咁比左封利是佢,懶緊張叫我袋好,唔好跌左,好衰唔衰我樣樣都唔跌,真係跌鬼左 ...

嘩~~你個女好叻女呀~
我都好想訓練我個女第時好似你女女咁
"窒"到個八婆一棟冇都,哈哈~ :lol

珍珠宮

樓主其實我好想知,你老公究竟係唔係佢地親生架?
你地未結婚未係佢新抱過年都買野俾佢地,佢地仲要嫌三嫌四!你6299係咪忽架?!
同埋有樣野我好唔明,點解佢問你"借"晒d嫁妝去幫佢個大仔塡卡數你都肯"借"?其實你都明知一去無回頭架啦.....
d嫁妝係你個喎!你係有權唔俾佢,佢憑咩攞晒你d嫁妝?點解你又肯"借"俾佢?唉............

首頁

尾頁

跳至