夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 小manman 於 08-6-29 17:01 發表
我不嬲都勁憎佢地,d行為成日都騎騎呢呢,有錢既就巴巴閉閉,以為自己有個爛臭錢就不可一世;無錢既就係要黎hk攞著數~~~

總之,乜都好似想同我地爭咁,同我地爭生bb床位、爭男人..........又鍾意打尖、大大聲講電話、又無 ...

完全認同!!!

特別唔明D大6女人點解可以咁無恥,
同個男人結左婚, 申請左落o黎香港喇,
就算生左仔女都好啦,
都可以死出去做1樓1既......
佢地知唔知個醜字點寫ga!!!!!!
咁佢地既仔女點見人呀??????

o個D話自己唔係為錢嫁落o黎o個D,
唔好一味話人地歧視你地,
想令我地D香港人改觀既話,

就應該返上去同你地D同胞姊妹做下教育,
教下佢地咩叫『道德』, 咩叫『廉恥』!!!!!!

仲有呀, 唔好當自己係正牌香港人,
咩都無為香港做過就要擺香港人既福利,
咁同一D無賴搞埋D街頭騙案無分別,
差在隻水魚(香港政府)特別大條姐!!!!!!
如果你地真係咁有骨氣,
咪叫哂你o個D6299 c6姑9上哂大陸住囉,
香港人工大陸使都唔知幾正!!!!!!

而家D香港妹妹仔搞成咁都係D家長既問題,
一個二個縱壞哂,
生左又唔教都唔知搞咩鬼!!!!!!
你比佢自把自為就叫比佢自立喇咩!!!
咁咪當死哂呢班人囉!!!!!!
搶人男/女朋友又話係為自己爭取,
ons又話係『人生得意須盡歡』,
搞大個女仔個肚又可以話係個女仔蠢,
讀書唔成又賴老師唔好,
自己反叛又賴父母成日掛住搵錢唔理佢,
父母關心佢又話父母煩,
屋企無迫怇去學野又話父母令佢一事無成無栽培,
細細個比佢去學呢樣學o個樣又話無理過佢感受......

你話丫,
家陣D細路想點丫???????

男爵府

原文章由 小manman 於 08-7-1 11:15 發表

but呢樣野我兩睇~~~

我覺得大6婆其實唔係特野鍾意搶人老公,佢地情有獨鍾既係hk男人,佢地總之係hk男人就會兩眼發亮,好似見到黃金咁,hk男人對於佢地黎講就係"可以嫁黎hk、下半世生活無憂、係有信心的保證.......... ...

可能係因為就算個男人無錢,
我地香港政府有丫ma!!!!!!

首頁

尾頁

跳至