夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

一個咁神經質的女人,老公唔走都偷笑喇!!!

要人愛你,你都要諗下自己有乜野值得佢愛先得架!!!

你的行為淨係睇都已經覺得你煩到嘔,真係難為你老公,你既然咁唔信任佢,不如,你放生佢放生自己喇!!!

坦白講,對住你真係好辛苦,真係比你逼到人都癲,你老公根本就唔係唔愛你,只係你的行為令你老公越黎越唔愛你,甚至覺得你好煩厭~~~

你依架要做既並唔係做d乜野去討好你老公,你只需要唔好再煩佢,做番一d正常老婆做的野就已經好足夠,因為你依架做緊的野好唔正常~~~

呢個世界唔係得你老公一個人,點解一日到黑都要懷疑佢???你不如花多d時間關心下你的小朋友,好過成日圍住個老公轉~~~

究竟你明唔明你自己的問題係邊度架姐???

翡翠宮

樓主真係大女人到我都唔識點形容

我淨係覺得佢咁樣對佢老公好恐怖,完全唔係一個正常人會做的野,佢根本唔當老公係一個人~~~

我都唔明白佢老公做乜要忍佢,比我走左9世,咁難頂的女人點忍呀???

佢根本就唔愛佢老公,愛一個人點會咁樣對佢,佢最愛係佢自己,好一個極度自私、佔有慾極強的女人,我係佢老公我會好後悔當初娶左佢囉!!!

樓主,你無左老公係咪會死呀???
一日到黑就諗住個老公,有無第2樣野諗下架???

簡直就係病態,究竟樓主係咪有妄想症呀???

樓主:
我唔明白你做乜一定要你老公向你報到姐???做乜成日逼佢做一d佢唔願意做的野???做乜成日規定佢要點做???做乜佢一定要依你的意願去做???做乜成日要懷疑佢???做乜一定要你話哂事???

更加唔明點解你老公揾的錢要由你去分配比佢???
仲要比得個$1,000佢用,有無搞錯,你家陣當佢乜野呀???

你老公都係鍚你愛你先遷就到你呢d咁無理的規矩,如果唔係佢大可以睬你都傻,他朝有一日你老公頂你唔順,佢真係樣樣野都唔再就你個陣時,你都吹佢唔脹

依架佢同你結婚咋,唔係賣身比你呀!!!

好多野都唔係逼出黎,係要發自內心架,勉強無幸福呀!!!

成日無野揾野黎嘈,你真係好煩呀
好一個超級霸道的女人

翡翠宮

原來如此~~~

點解你唔一早講姐???
你開左兩個topic都只係講你依架點對老公,又唔講前因,老實講你唔講前因,淨係睇你依架的行為真係好變態~~~

無錯,你老公之前確實係好過份好唔負責任,但問題係佢已經係一個成年人,要改都要佢真心想改先會長久,如果要你咁樣管佢,咁佢呢d就唔係叫自律,遲早有一日佢又會作怪~~~

佢之前又爛玩又爛賭又玩失蹤,呢幾條都係死罪,你都仲留係佢身邊,我都唔知你呢d叫偉大or蠢???

但你繼續咁樣管佢都唔係辦法,除非佢好樂意比你管,but我見佢都好多時都頂你唔順,你地都過左十幾年呢d大家都咁痛苦的日子,你又唔開心,咁的婚姻有意思咩???

你要學識放開,佢要變你點管都管唔到,佢唔係小朋友,你根本唔會控制到佢,你再咁樣落去,我諗你真係有需要睇睇醫生~~~

我覺得你地應該見一見婚姻輔導,否則就咁睇你地的婚姻都唔見得會長久~~~

翡翠宮

樓主:

計埋上個topic我地一眾bk會員都同你傾左十幾版,但你似乎一d改善都無~~~

雖然知道哂你的前因後果,但根本你自己都好清楚知道自己有乜野問題,都已經好多媽咪叫你放開d,同你講老公要變你再努力去check都無用,但你根本控制唔到自己~~~

你試下重覆睇下自己所講的野,問黎問去都係個d野,都已經好多媽咪教哂你點做,但都要你肯改先得,你根本就得把口,把口就成日話改,但次次都改唔到~~~

你老公都頂你唔順,佢已經開到口話要離婚,我諗你地第日真係會因為女人而離婚,個女人就係你,係你自己的心魔,你老公講得無錯,你的行為真係好瘋癲,你老公已經去到討厭你,覺得你好煩的地步,究竟你係咪想搞成咁呀???

你老公根本就無女人,好多野係你自己幻想出黎,如果佢真係因為頂你唔順而離婚,咁呢個家咪係比你一手搞散~~~

查實你覺唔覺得自己好煩架呢???
成日都係問埋個d問題,係bk問我地意見係咁,對住老公又係咁,你d問題係好令人煩厭,同埋令人好有壓迫感,係咁問係咁問,講黎講去都係個d野,究竟你悶唔悶架???你個腦有無其他野諗下架???

你係bk再問落去,根本我地都開解唔到你,又幫唔到你,因為你根本控制唔到自己,不如你用上bk的時間快d去睇精神科醫生喇!!!

首頁

尾頁

跳至