自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

TSX 發表於 20-3-28 12:00
係呀, 得閒去美國媽媽會傾下計, 互相支持下, 我地乜都可以傾㗎!

有無聽過呢句: ‘中國打上半場, 世界打下 ...

你屋企有沒有槍自保, 什麼型號?
如果只是GLOCK 17,怎樣抵擋AR15?

有沒有 Google過 1992 LA roits?
對於未知會不會發生的持槍搶掠切勿掉以輕心、 不要像貴國總統副總統一樣口輕輕。我認識一些親戚已經不顧一切逃回香港,份工都放棄了, 生命無價呀!

侯爵府

bettylovingbb 發表於 20-3-30 05:52
你D親戚咁驚28年前發生嘅嘢, 但HK ongoing嘅暴動就唔驚, 仲要宜家每隔1、2日就搜到大批炸藥, 子彈, 手槍 ...

我親戚真係有先見之明,一睇到侵侵佛系抗疫就逃回香港, 成功避過因為George Floyd 死亡引起的殺人、放火、搶掠、暴動
又不用担心美國新冠肺炎每日確診個案創新高

侯爵府

zxzx 發表於 20-6-27 23:05
佢返香港住邊?有一家大細好難話走就走,租酒店幾個月都唔平。

佢地三月8日就回來了,當時酒店尚未拒絕來自疫區的旅客入住, 況且當時美國疫情仍然温和,來自美國的旅客入境香港也不需要隔離14日

首頁

尾頁

跳至