夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我也選擇平平無其有點悶天長地久, 即係好似而家咁有個錫自己的老公

因為我曾經轟轟烈烈,刻骨銘心愛過, 結果自己損手爛腳, 真係當年唔愛好過愛:;pppp:

男爵府

原文章由 Vca 於 08-2-25 06:12 發表

我都會選擇(2)!

我同mrsdoh 一樣都試過轟轟烈烈刻骨銘心...結果都係損手爛腳! 但我有少少唔同 - 我試過兩次~ 而其中一次係同老公! 通常都係因為有波折先會轟烈...而我同老公之前真係有好多波折! 不過我好好彩,轟烈 ...

你就好啦, 轟烈得嚟有結果.
通常都係轟烈完後體無全膚. 最後都係覺得平凡是福
不過無曾經轟烈過又好難會感受到平凡是福嚟個道理

男爵府

原文章由 Vca 於 08-2-26 18:25 發表

唔係~
見笑嘞...因為我大過老公4年架! 不過外表+思想上唔係~ 老公比我成熟 - 由始至終都係!

年齢唔係問題, 最緊要係你地相愛.
我老公都大我8年架

男爵府

原文章由 Vca 於 08-2-27 22:46 發表

我以前都有過1個大我8年既男友~
不過佢係1個賤男!!!!!
我以前成日以為揾1個大過自己既男友一定會鍚我多d...
大8年~ 咁我咪唸住實冇死囉!
點知最kiss & tell + 縮骨算爆...就係佢! (佢唔係轟烈果個~)
最近聽朋友 ...

所以每一段緣份都係天注定:loveliness: 好彩你當年無選擇嚟個賤男. 今日可以嫁一個好老公 .

男爵府

原文章由 Vca 於 08-2-27 22:53 發表

真係執番一身彩!
不過其實可能真係要人夾人緣~

話時話可能我ex 對佢而家女友好好呢?
好到同佢生埋仔,但唔肯娶佢都冇所謂......

攪大人地, 生埋仔都唔肯結婚. 乜個女人咁偉大

首頁

尾頁

跳至