跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

HI, 我係0701媽咪,我都成日帶仔行吉之島架, 如果有活動都可以預埋我,星期六都得架.......

原文章由 ChaCha424 於 08-5-30 12:04 AM 發表
成日在黃埔吉之島行時都見好多帶住BB出街的媽咪..點解冇人搞活動嘅?? 有冇人可以join埋我和BB一齊間中在平日食lunch/tea or 去超級市場行呀?? 平日一個人帶住BB落街的話真是無晒心機呀!! 帶 BB去公園又驚危險!! ...

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

HI,
我星期六先得,不如報咗名先啦,chacha424, ok嗎?

原文章由 ChaCha424 於 08-6-22 12:32 AM 發表
請選時段 A or B
時間: A. 27/6 星期五 3:00pm
B. 28/6 星期六 3:00pm

地點: 吉之島 pokka cafe

1. kris亞雪 + matthew bb A. 27/6 星期五
2. Maggie+Samuel仔 . ...

3. Prudencelamlam B. 28/6 星期六

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 #1 ChaCha424 的文章

我都係紅磡媽咪,之前你地約出來我耍返工,聽日開始我放大假,今個星期四and五都得閒,可以去飲茶,你地有無興趣?

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 #1 ChaCha424 的文章

去邊?有無提議?有無其他人有興趣?

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 #2 magmagyau 的文章

多啲媽咪一齊真係好
不如暫定鳳城,星期五, 我會PM大家我的電話,請你地call我大家再夾時間(鳳城有無下午茶時段?你地介唔介意食遲啲?) 因為我今日下午開始上唔到網,屋企部電腦又壞咗,所以唯有靠你地打俾我,唔該晒.

joey82joey, 我會pm我電話俾你.

See you all on Friday.

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

好啊,我無所謂,電話联絡再confirm.
暫時我已有joey82joey 電話.

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 #5 ChaCha424 的文章

麻煩晒呀Charita, 我pm咗我e-mail俾你啦.

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 #7 muimui8386 的文章

HI Cindy,

Is your boy getting better now?
Did you bring him to any unusual place?
Eat anything wrong?
呢個月唔好帶bb去夜街啦.

Take care

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

都係穩陣啲好........

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 #11 ChaCha424 的文章

charita,

send左兩個e-mail話俾你聽我入唔到你條link,寫住'私人',所以睇唔到啲相. 但係你都無覆我.
如果你整唔到條link, 不如e-mail啲相俾我啦.
點都好,請俾我知道,好嗎?
Thanks.

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 #2 ChaCha424 的文章

宜家睇到啲相啦.

首頁

尾頁

跳至