親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Really, GREAT! I've booked Hard Rock directly with the Hotel.

Festive Hotel Family room is still available via RWS online booking.

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-5 13:23 發表

我經一間叫AsiaTravelCare.com既網上Travel Agent訂架
http://www.asiatravelcare.com/singapore/singapore/sentosa_island/festive_hotel

大家留意啊!!!
******Universal Studios Singapore will open at 8:28am o ...

伯爵府

如果只計機票, UA最平, 但晚機去, 早機返

原帖由 tabolau 於 10-3-5 22:29 發表

HI,我都打算去SINGAPORE,你地係自己BOOKAIRTICKET?邊間平D呀?我打算3月尾去架~

伯爵府

想問呢間AGENT係咪都要等佢覆有無房架, 唔係網上有價就可以直接BOOK架?

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-5 20:58 發表

I booked from an online travel company called AsiaTravelCare.com
This is the page of Festive Hotel
http://www.asiatravelcare.com/singapore/singapore/sentosa_island/festive_hotel

伯爵府

因我係UA MEMBERS,早排收到佢地NEWSLETTERS, 話 $910起喎。

但UA D時間真係差D, 一家大細就唔啱架啦, 全部大人都還可以貪佢平。

其實SQ D PACKAGE都有D搵苯架,話3D2N,坐A380,但A380來回香港又係晚機去,早機返,實質玩得1日架咋。

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 09:54 發表
UA幾錢啊?

伯爵府

去程到SIN係半夜1點幾架,所以有小朋友唔會坐UA囉。

原帖由 tabolau 於 10-3-6 17:40 發表

THX, 去程好像晚機,回程早上六點幾呀~

CX,SINGAPOREAIRLINE都CHECK過晒果幾日冇晒位,唉~

伯爵府

其實我之前THROUGH左兩間AGENT試攞房架啦, 兩間都攞唔到, 我先自己上網BOOK HARD ROCK架咋, 因為香港AGENT OFFER HARD ROCK貴好多嘛, 反正自己BOOK就BOOK間貴D GE, 感覺上無咁蝕底嘛。。。。

所以我都想知你呢間係咪直接可以BOOK到,如果要等覆, 我估多數都係無房架啦。

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 09:53 發表
係啊,要等佢覆架,
我睇網上面好多人都話d房無得好快,好多人book,
所以我諗佢地都要check最新既情況

伯爵府

我係正EASTER去呀,AGENT 就攞唔到房, 但我自己已經CONFIRM左HARD ROCK, 所以都無問題架啦, THX。

我而家反而煩緊怕唔夠時間玩呀, 唔知好唔好早一日係沙巴飛去SIN。

我第一日 2點幾先到SIN, 只可以去NIGHT SAFARI。 第二日就去RWS,如果一日唔夠玩,可能要玩兩日PASS,第三日晚先出返DOWN TOWN,第四日去KIDZ WORLD,趕晚機回港會唔會好RUSH呢?

有無咩意見呀? 但SIN D HOTEL 真係貴,就算我用HOTEL LOYAL MEMBERS D RATE都要千幾蚊一晚,沙巴就可以FREE,值唔值得係SIN多留一晚呀?

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-6 19:22 發表
你想幾時去架?
我見前排Easter d人仲話有房,但呢排就真係無乜loo

伯爵府

我HOTEL全部CFM哂啦,全部直接同HOTEL BOOK架, 包括HARD ROCK。

除左RWS係比正價外,其他HOTEL都係用我C6 D積分嚟REDEEM, 平好多架啦,全程5星級HOTEL。 因為我直接同HOTEL BOOK,房應該唔會無GE,頂多貴D囉,因為我C6個 MEMBERSHIP係 ﹣ 只要我地48小時前BOOK 房, HOTEL一定保證比到房我地, 但價錢就可能會貴少少果種,但我都唔會去到咁“忟”才決定,要改就差唔多要決定架啦。

但如果係你, 你會唔會留多一日係星加坡呢? KIZWORLD係咪真係可以玩足一日呢?

原帖由 PostPet_Hug 於 10-3-7 13:04 發表
咁即係你出返Down Town時果d酒店book左未架?

係啊,而家Singapore唔只d機票貴,連房都貴,動不動就成千蚊架喇;如果你未book,真係要快d問下價錢喇,
無房既話,之後就要book d仲貴的

我都唔知RWS一日夠唔夠玩啊...旺季可能都好多 ...

伯爵府

5月你小朋友唔使返學咩?

我呢幾日上網搵料, 有間328LAKSA好似個個都介紹,你有無興趣去試下?

原帖由 Pulmma 於 10-3-17 17:53 發表
我都好心急, 快d 到5月~~~

仲係淡季去, 唔知會唔會平d, 我仲未訂野, 老公話, 五月係淡季, 實去到, 叫我睇定d 價錢先喎

首頁

尾頁

跳至