想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Hi:
我今天早上去了養和醫院到抽卵子,結果有19粒,有8粒是無嘢,剩下11粒卵子,希望OK啦,當我抽完醒番時,個肚就少少痛,現在就少少少痛,我念你地咁痛是因為幫你抽蛋的醫生係新醫生,不過養和好貴呀,因為我的醫生指定要在養和做,無法啦。希望籃色小雨你下次順順利利啦,唔好唔開心啦,

複式洋房

小雨:
我明天放蛋呀,醫生冇話size 比我知,星期六之後冇見到他,當天又全身麻醉,可能講左都唔知..haha.....,今天收到電話,姑娘話得6粒受精,1粒最好,其他OK,有D失望:cry: ,希望其他OK啦,明天再统說。

原文章由 藍色小雨 於 08-1-28 04:59 PM 發表

你係唔係全身麻醉呀?我地係政府只係局部麻醉.....你d蛋蛋有幾多粒係18mm以上呀? 醫生話我有6-7粒係18mm以上, 所以谷得卵巢好利害...

複式洋房

mingger: Thank you for your support! 我今天放左2粒蛋蛋呀,我都想twins 呀 ,hehe......

原文章由 mingger 於 08-1-29 12:00 AM 發表
Dont worry..I did IVF 3 years ago, I only had 4 eggs...very disappointed even the doctor said so. Then there are only 3 eggs fertilized, so they put all 3 eggs back. Now I have twin girls at 2 years ...

複式洋房

Thank you......不過我今日有大傷風,頭先去看西醫,有D怕會景响卵子發育,你對twins好可愛呀,我老公好鍾意女BB,如果生個有她們一半可愛就好囉。

原文章由 mingger 於 08-1-29 10:53 PM 發表
Relax..relax..be happy..just wait for the good news..

複式洋房

比我就對佢 ....hehe講笑,佢應該關心你多D就真,
我們花了很多精力,身心疲累。

原文章由 藍色小雨 於 08-1-30 05:30 PM 發表

一知道就來要番工, 個心好唔舒服, 結果都病左, 搞到今日先正式上班, 心情好了少少, 先記得隻c6果日係醫院搞到流晒血既事, 一直都無理佢, 又無問佢點鬼樣, 前日先問左佢一句, 又比佢有位丙番我啦, 話我咁耐先關心佢 ...

首頁

尾頁

跳至