網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

無試過咁嬲!
淘派價錢便宜,而且做到今發明到,但因為佢地過失漏件將我既貨品遺留在庫倉!
但因為我已經無需要再淘野,同埋我已經唔信任佢地,我唔想再用淘派集運!
我要求佢地負責,承擔運費將貨品寄黎香港,或者運費對半分,而佢地客服在線完全無任何回應!
昨晚詢問時,客服話佢要收工,叫我自己去官網check。
Ok,你收工,我咪留言等你聽朝應我囉,點知我等到宜家都未應我,搞失蹤!(淘派自己話周六都有服務時間)
我已經等左一日,都沒有答覆!
變相扣留我既貨品!
幸好我既貨品只值$50蚊,我等左一日佢都唔應我,唔肯承擔責任!我超級嬲,只好上黎唱佢!大家千奇唔好貪平!
我之前因為要寄野食,所以用開貴啲既集運,人地雖然貴又只可以今發後到,但至少唔會漏件同唔理人。今次因為淘既貨品無買野食,所以放心用其他集運公司,點知搞到咁!
總之我以後都唔會用佢!
就算唔想承擔責任,都唔應該玩消失唔應客人囉,我對呢點真係好唔滿意!

大宅

引用:價錢便宜,而且做到今發明到+幾吸引喎!去睇

原帖由 caca8j 於 15-07-25 發表
價錢便宜,而且做到今發明到
幾吸引喎!去睇睇先!
重點係漏件無回應,唔該你快啲幫襯佢

大宅

shamank611 發表於 16-5-27 10:48
支持樓主!! 淘派真的相當垃圾! 我試了5次, 有4次都有問題! 例如充值服務跟進慢, 兩次遺留貨品在倉庫! 這一 ...

同意,講到底我只不過係唔滿意淘派既處事態度。
漏件,OK,無問題,人總有錯,但最起碼你肯負責任呀。
唔肯負責,都OK,至少你應該俾個答覆我,係咪先?
但淘派不負責兼詐死。
其實關平咩事?哦,因為你平所以你錯都有道理係咪?所以我追究都無用,因為我貪小便宜用左你係咪?
所以我都唔明樓上有啲人既諗法,好似因為我用平野所以有份件漏左無寄都係因為我用平野我抵死
件事過左咁耐,再無用過淘派。
我都試過第2間漏件,但人地都會即時補發俾我,而且佢夜晚寄出但我第二朝已經可以收到,同呢間淘派差天共地。

大宅

WLnLbb 發表於 16-6-6 21:51
講到咁差
咁仲有邊間都平咖?
求分享

我都想知有無又平又負責任既集運。
我宜家一直用緊立信,好負責任,但就係貴左啲啲。
用左咁耐,出左2次問題,但佢地都即時幫我解決左問題。
一次係俾錯左人地既運單號我,而我既根本未發貨。
另一次係漏發件,但都即晚補寄番同第二日朝早已經收到,仲同我講會俾做錯野既職員一個警告。
老實講,一間公司都好難話唔做錯野,但問題係你做錯野要認,要負責。
所以就算佢貴啲我都會照用囉

首頁

尾頁

跳至