婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

你地會唔會?... 我公司厠所係個building share 個D...係用感應燈, 即係sens 唔到有人超過—段時間會自動熄個D, 有時肚痛都幾愁...去到—半或者抺到—半熄左燈...個人吊住係到都幾無奈...唔知出唔出去好...但又睇唔到野

大宅

引用:唯有帶定電話照明請問關婆媳咩事

原帖由 靚靚熊太太 於 15-04-14 發表
唯有帶定電話照明

請問關婆媳咩事
hahaa!! post 錯版..我想post 係自由個到ga... 版主帶我游返出公海得嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 Pandorrabbity 於 15-04-14

原帖由 birdy09 於 15-04-14 發表
你旦旦先啦
咩係旦旦??

大宅

引用:旦旦=等等

旦旦=等等
ohoh!! thank you

大宅

引用:你呢個情況,我試過,在上堂時,大家冇郁之

你呢個情況,我試過,在上堂時,大家冇郁之後突然關燈,我們一起搖手再開燈

...
haaaa!! 係lecture hall???? 咁都幾好玩

大宅

引用:喺度見到呢個題目笑左出聲,心情放鬆哂

原帖由 falalala 於 15-04-14 發表
喺度見到呢個題目笑左出聲,心情放鬆哂
咁就好啦, 大家放鬆D啦...人生好短, 唔好浪費時間去唔開心!

大宅

引用:喺度見到呢個題目笑左出聲,心情放鬆哂

原帖由 falalala 於 15-04-14 發表
喺度見到呢個題目笑左出聲,心情放鬆哂
咁就好啦, 大家放鬆D啦...人生好短, 唔好浪費時間去唔開心!

大宅

引用:雖然po錯版, 但係婆媳版睇埋d負面野, 再睇

原帖由 Onlybb 於 15-04-14 發表
雖然po錯版, 但係婆媳版睇埋d負面野, 再睇到呢d輕鬆野都幾好丫.
咁錯有錯著la

大宅

引用:咁差唔多時間就整D聲出嚟得唔得呢?

原帖由 wahiuma 於 15-04-14 發表
咁差唔多時間就整D聲出嚟得唔得呢?
唔得架...我估係movement 先感應到...估咋

大宅

引用:咁差唔多時間就整D聲出嚟得唔得呢?

原帖由 wahiuma 於 15-04-14 發表
咁差唔多時間就整D聲出嚟得唔得呢?
唔得架...我估係movement 先感應到...估咋

大宅

引用:其實呢d慳電裝置唔係應該裝嚮走廊呀或者平

原帖由 tai_man 於 15-04-14 發表
其實呢d慳電裝置唔係應該裝嚮走廊呀或者平時冇乜人經過既地方架咩。我以前做野果度,係裝嚮office度,d坐房 ...
座building 好大同埋差唔多隔10 間office —個厠所, 平時冇乜人... 好靜 . 咁妳個到都幾搞笑. 電腦會唔會熄??

大宅

引用:睇topic。。我仲以為你想話,去去下廁所,9

原帖由 做個靚太 於 15-04-18 發表
睇topic。。我仲以為你想話,去去下廁所,99衝入尼tim...
柯屎唔出賴99 , 唔冼賴地硬

首頁

尾頁

跳至