自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

入得邪教,又深信,心裏/ 過往生活/ 原生家庭/ 性格 應該有野缺失咗,想係呢d圈子/ 組織 尋求返!到最後可能係情感勒索!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yauchuchu 發表於 23-3-5 11:24
個女仔識個教主時已經知佢因性侵坐監,咁佢自己選擇痴埋去,仲做埋高階信徒(幫教會四處宣揚點都有啲好處收 ...

琥珀宮

咪試吓先囉,最緊要唔好衝動玩閃婚!雖然年紀唔細!
再者依家玩分手咪好衰仔!朋友又好,拖友又好,陪人行呢段路囉!

琥珀宮

yauchuchu 發表於 23-3-5 12:09
個女仔被連登起底在先,證據確鑿,都無得方生唔認,熱戀期當然山盟海誓咩都得。
正如啲X登仔話,拍Netflix ...

即係好似哈理2 公婆出鏡有錢收咁?

首頁

尾頁

跳至