自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 CALVEN 於 10-5-8 11:51 發表
可能係共養,你fd吾知者.

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 鑰匙 於 10-5-8 12:03 發表
二千幾蚊對香港人黎講緊係唔夠洗啦, 但對於一個深圳女仔黎講, 佢地即使打工都只係搵千幾至二千, 佢話以前都只係搵一千蚊, 加埋勤工都只係1500. 依家唔洗做野有人俾二千幾蚊, 佢不知幾知足啊.

點解你地會唔信二千幾 ...

信, 點會唔信, 但同時間個女人有可能有几隻佬包養緊, or 佢又包養緊條仔呢!!

琥珀宮

原帖由 sonic04 於 10-5-8 23:50 發表
食大陸菜

小心食大毒菜

HK D男人好勇, 以為D大陸女純過蒸餾水, 甘心做佢地D私家馬桶!! haha!!

琥珀宮

原帖由 黃二少奶 於 10-5-9 00:15 發表

個個男人都覺得自己個個大陸女人係最好嫁嘛,
永遠覺得自己唔會唔好彩,自己個個一定係最好,
都唔細嫁啦,仲咁"天真"

D 天真水魚以為, 佢玩緊女女, 點知原來係女女玩佢, 抵死!

琥珀宮

所以D男人以為自己好醒, 以為自己玩緊女, 有成6X, 俾個34 既佢, 以為佢會心足LA, 點知貪到要件17, 可能心諗咁細個, 實冰清玉潔, 仲有PIG食, 點知熟到爛!! 佢地真係唔好笑天真嬌, 佢地自己仲天真過天真嬌!!

首頁

尾頁

跳至