自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

事實上,說到較為似樣的「見工」,曾志豪和貴花田兩人反而起碼分別見過兩次,兩人更正式開出三大盤口,其中薪酬和聘用保障當然有商量,但要求必須與梁思浩做同一個節目不可分割,基於節目編排的主導權不容妥協,但由此已可反映出兩人對梁思浩的倚傍。如今兩人竟然反轉豬肚,掉轉槍頭,出賣梁思浩,正好顯示「貴花 田扮無知,曾志豪扮正義」,都是背信棄義之徒,我就實在不敢恭維;大家亦都看得明白,所謂的「誠信問題」,究竟出在哪裏?

講真, 如果跳槽後又係佢地3個主持番同一樣野, 對聽眾真係會好失望囉!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

公道D, 如果3個都有野想表達就最好LA, 否則都係未得事實既全面; 又或者年尾又會有出人意表既事都未定, 無野係無可能!!! 等年尾睇下有咩聽/有咩組合LA!!!!
佢地2個仲食緊港台既飯, 仲要養家架, 係咪有野唔講/爆得住, 我地又唔知!!! 其實有咩唔可以係咪前講/玩得, 個標準係邊? 講真, 就算唔係咪前爆响口, 村長都預咗過檔LA, 個邊有梁繼章喎, 佢地拍住上先有作為, 先有火花!!!

cat_puma  無梁繼璋之後我都無聽了,因為已經不再是之前的風騷。  發表於 11-5-23 20:33
toto_maggie  HEHE>>>
個陣梁繼璋個年代.. 真係好好聽... 少左佢風騷失色唔少... 宜家冇埋梁思浩.... 真係唔想再聽呢個節目!  發表於 11-5-22 10:10

首頁

尾頁

跳至