夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

擺定d離婚資料係枱面, 睇下佢有無反應, 驚唔驚!!!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 little_kiki 於 08-5-23 20:49 發表

囡囡6歲,我唔會同媽咪講,唔想佢擔心.

妳唔好咁想la, 妳都要有個人係背後實質支持妳, 妳媽媽都係女人, 睇下佢有咩意見都好呀!! 自己屈埋唔好嫁!!! 妳阿媽都唔想妳唔開心的!!!

琥珀宮

回覆 #1 little_kiki 的文章

攞d勇氣同媽媽講, 呃住最親的人都好辛苦, 度門打開咗, 以後有咩都可同佢商量, 好好多呀!!!!妳都做咗人媽媽, 妳都唔想個囡有野呃住妳ma!!! 係咪!!!

琥珀宮

原文章由 little_kiki 於 08-5-25 14:21 發表
原來走都冇人會理既,尋晚已經搬左去媽咪度,由星期四都今日,都冇半個電話打過黎搵我地兩母女!!

都可能係好事, 日久見人心, 佢有無妳2母女心都好清楚啦! 分開下等妳自己都想清楚想點, 去定留!!! take care!!!

琥珀宮

回覆 #1 little_kiki 的文章

咁妳諗住點呀?

琥珀宮

咁冷靜下先, 佢想見囡囡咪俾佢地見lor, 我的大原則係, 唔影響佢地父囡情, 但亦唔好勉強自己lor(如果自己已經唔係咁想同佢一齊!), 維咗個囡大家客客氣氣咁lor!!!

首頁

尾頁

跳至