自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

召, 唔好擔心, 妹妹calm down左會返屋企架!! 你要照顧2個細, 又要照顧父母, 要撐住呀! 有咩唔開心記得拎出黎同我地傾, 我地一定支持你!!

召妹))))))))))))))) 快d返屋企啦, 屋企個個都咁關心你, 呢d屋企人, 去邊度搵?
執仔之手 與仔偕老

王國長老

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 王國長老 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

lauretta 發表於 11-4-6 17:56
召召..介唔介意我post張相上fb??只係叫朋友幫手留意下..因為有朋友係揸車搵食..去既地方多..可能可以幫到 ...

我都想話唔知可唔可以放張相上去fb等多d人手搵??
執仔之手 與仔偕老

王國長老

或者可唔可以叫人見到帶的話帶佢返警署or call police?
執仔之手 與仔偕老

首頁

尾頁

跳至