自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 #138 soeries 的文章

I put in the milk, that OK.

子爵府

回覆 #121 katrinaau2002 的文章

我想訂3樽, if have group order PM me, please

子爵府

回覆 #153 WinkyLee 的文章

I want group order, would you pm me?

子爵府

回覆 #163 VegEPA 的文章

我細囝4歲半讀K2,因為經常心情不好,返學成日發脾氣,我不斷收到老師的投訴,幾困擾。我諗,因為囝囝晚晚得不好又不容易入睡,導致早上上堂不專心又EQ差,弄得他自己都情緒差。當我見到VegEPA的網上介紹,即管試下買來給囝囝食,從希望可以幫到他。
我頭三星期給他食兩粒,之後直到現在只給他食一粒,第一天吃了已經發覺他得比較好一些,跟一直都容易入睡、人又精神開心多了,老師沒有怎樣投訴了,改善了這首要困擾之後,希望其他的好處陸續而來。
我打算過幾天再補購後,又會再給大囝食。

子爵府

回覆 #1 VegEPA 的文章

集體訂購英國VegEPA魚油丸

而家我可以做召集人去集體訂購,因為我個K2嘅細囝食咗,不但睡眠質素改善得好好,而且幼稚園老師而家無投訴佢之前D壞脾氣同EQ問題,最近重稱讚欣賞佢喺學校嘅進步。
另外,啱啱要戒夜片,佢好快咁戒咗夜片!好好。

我可以幫手統籌落單及召集跟進交收。但我大家想至少訂購3樽 (集訂優惠價$167 / BK的優惠價 $195 / 原價$ 239),因人多太散,會加重我跟進及交收的工夫時間,所以我只想揾較多訂量的媽咪一齊一批過集訂。

所以你有興趣集體訂購VegEPA魚油丸,請把下面訂購資料PM俾我(私人傳訊)後,我集夠25樽數量後會Send俾代理商林小姐。

回覆訂購截期是6月25日前(下週三前),而貨款入數(銀行過賬 / ATM)的截期是6月27日前(下週五前),不想一批弄得太長時間。

請記緊PM(私人傳訊)俾我,要留你嘅聯絡電話及Email Address,方便聯絡。

交收貨品:
地方 / 時間:中環MTR沿線站 / 下午,時間日期再聯絡。
註:如果交收地點未夾到,代理商話可以加款$20用郵局專人速遞上客人屋企或Office,但要預先講定及連貨款入數過佢哋公司恒生銀行戶口。

集訂顧客付款方式:
銀行過賬:恒生銀行 220-117808-001 (公司戶口名:Autobahn)。
如銀行過賬後,請記緊連同銀行入數紙及顧客的訂購資料傳真到3694 7834或E-mail去代理商Autobahn的電郵[email protected]

訂購資料:
1) 姓名及BK會員名:
2) 聯絡電話:
3) Email Address:
4) VegEPA數量: x @$167
5) 地方 / 時間:中環MTR沿線站 / 下午 / 時間日期再聯絡

各位,盡早回覆我啊!

子爵府

如果身體同時吸收DHA與 EPA,DHA便會抑制了EPA的益處

我想問把vegepa混入奶粉喝,奶粉有DHA,會不會如果身體同時吸收DHA與 EPA,DHA便會抑制了EPA的益處

子爵府

我訂5樽

子爵府

我訂3bottles 原味

子爵府

1)Siman - 5盒橙味
2)sorsor1129 - 2盒原味 1盒橙味
3)likyanma - 3盒橙味
4)Skywan - 4原味 2盒橙味
5)ernestchow 3 原味

子爵府

原味x 1

VegEPA  團購一盒: $178 + $18送貨費(港鐵/速遞) = $196 / 團購三盒或以上免費送貨。  發表於 12-11-29 09:27

首頁

尾頁

跳至