美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

安安~why你想收毛孔唔做微針呀?打炭laserkeep唔得耐架喎!!

子爵府

原帖由 安安 於 09-5-17 17:38 發表

佢地睇左我塊面, 話唔駛做微針, 我會好好咁KEEP 住佢, 即係會盡量用收毛孔的PRODUCT, 你重有咩介紹? 我係時間搵你通淋巴喇.....

安安~其實呢個係推銷手法之一黎架~!!因為其實微針比較貴~而且治療性高而又多方面~所以通常都唔會一開波就sell呢樣野~如果唔係客人指定都唔會sell呢樣先囉!一步一步黎~!不過係咪都遲o的都會sell你做o的補水既facial架喇~信我喇~哈哈!!或者就會叫你買佢o的補水既精華同護膚品~!其實你皮膚都唔係差丫~依家買左十次做完先都未遲!不過你依家初時打就唔會覺~慢慢就會發覺就算平時做面膜都好~都會比較乾架喇!!
好呀~~你打俾我丫~!!遲時on call..^^

子爵府

原帖由 安安 於 09-5-17 21:07 發表

其實我日日都有 FULL MASK, 因為我買左好多好多好多... 只係見毛孔真係比較大, 希望改善到。 佢都有SELL 我一D脫毛, 我都無買...不過在我做LASER 時佢地真係一句都無SELL 我. 我會小心個錢包架喇......... 多 ...

哈哈~~係呀~~小心d呀~~尤其cwbo的美容院初初唔會太急切既~~小心喇~^^ok~電聯吧~!!

子爵府

哈哈~~安安~~咁你幾時黎搵我呀又??仲未見你喎crying:

首頁

尾頁

跳至