跳至

首頁

尾頁

子爵府

姐係邊間呢?因為大元有好多餐廳呀.thxthx!!!!!

子爵府

原帖由 安安 於 10-12-8 07:03 發表
膳藝餐廳啦! 上次我本來去隔離食早餐, 點知要等好耐, 阿女又唔想等咪諗住去試下, 點知一試出事, 真係好好食, 而家間唔時去開大埔中心都會去食, 最得係個飽同甜品, 重有凍檸水超正!!! ...
安安好少咁極力推介喎!等我聽日去試下先XD

子爵府

原帖由 安安 於 10-12-9 11:41 發表

係呀! 覺得好食咪同大家分享囉。 好似你推淋巴咁好都應該出山啦... 哈哈

哈哈,多謝你先呀!我依家真係搵到個地方呀,喺大埔廣場架!cheuk pm pls^^

子爵府

食完個包真係會有少少掛住..諗住聽日再去食..KAKAKAKA

子爵府

原帖由 安安 於 10-12-13 09:34 發表

係啦, 唔知個飽點整架呢... 咁好食!!

我聖誕屋企都攪個小PARTY, 見佢有到會, 於是訂左佢D食物, 因為我唔想再食大X 樂, 美X 呢D行貨, 想試下新野, 我食野時睇左好耐都唔知到會D咩, 個事頭婆話我知有咩係SIGNATU ...

係喎~搞生日要幾多銀呀?我都想幫個囡搞生日會呀...

子爵府

原帖由 安安 於 10-12-14 15:05 發表

如果你去呢度開記住請我喎.. 哈哈。

hahahaha~梗係喇~XD

子爵府

唔係喎~~佢地既雞扒超正架喎~~d汁有時係少左d~不過有時好多架喎~!我覺得總括黎講佢係好好食..同埋最緊要係個老闆娘nice嘛!! 阿喋x不休唔係唔好..不過就愈來愈唔好食..食野又好似趕人走咁..我就好唔鐘意囉~~!!:;pppp:

子爵府

原帖由 520honey 於 11-1-14 09:06 發表

你誤會左我喇 ! 我唔係話緊你, 係講緊有人做媒, 我講的舊人係07年前果D, 想知內情就留意下07年前的舊人回應, 全部同一時間走晒出黎讚, 08年開始的人就會話唔好食, 有D仲話難食, 仲有就係, 有乜理由一間咁既餐廳仔 ...

雖然我唔識得個老闆娘~~不過佢真係幾nice既..可能真係個人口味唔同呀..我覺得ok喎~同埋我未試過野食係凍..!!雖然唔知樓主係咪佢本人..但係講真..好似我自己開左美容~都係想話俾人知~我果度係唔使join plan單次..同埋bk媽咪平d~都係諗住分享下~人地鐘意就pm我咁解..就俾人話我架..我試過~!!咁真係好難怪就算係佢本人都唔會講出黎囉..唔一定個個都係善意評論架~
sorry呀..我只係想表達意見姐...請見諒^^

子爵府

原帖由 520honey 於 11-1-15 08:17 發表
我唔係同佢有仇, 冇必要唱衰佢, 我講事實0者, 事實係我成日經過, 亦比人昆左去試, 試果時好大期望, 最后 . . .
我都唔係淨係踩佢, 係得咪講得lor

我以前都有fd做飲食, 識得去幫襯一定多d正d特別處理過先 ...

HAHAHA~~我唔係話你針對佢..而係我講出我既想法..都係講得就講姐!!
咁我又唔知FD係咪真係多D平D特別D喎!因為我都唔識朋友係開飲食..!!

子爵府

原帖由 mrs.so 於 11-1-15 10:03 發表
其實我覺得無問題, 我都知你由打算準備創業, 同而家搬舖, 我都替你開心, 只要係貨真假實, 真係無咩問題...

正如有人講過, 好多人都會為自己喜好賣廣告, 只係用唔同既方法, 即使佢要做媒, 會有人知...

ABBC你生意 ...

THX你呀~~我依家幾好呀.!!地方又好...都有唔少新客呀.算係咁..!!你真係有心呀..我都靜侯你過黎丫~
不過我依家在大埔墟呀..唉~!之前果個又唔算數唔租俾我~希望依家呢度多D客...等我可以搵到餐晏仔..又可以照顧到頭家我就算架喇~!!^^

子爵府

回復 93# mrs.so 的帖子

mrs.so~~好呀..到時希望你會滿意喇^^

首頁

尾頁

跳至