美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

引用:回覆 seasonbaby 的帖子外邊做過一次 然後

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-22 發表
回覆 seasonbaby 的帖子

外邊做過一次 然後全部都系自己做 乜牌子都做過 我中意自己試 然後買適合自己個D ...
我就係做依個做到壞面 成年
你有無事。。

公爵府

引用:回覆 skyfree333 的帖子海藻針嗎?無哦 咁

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-23 發表
回覆 skyfree333 的帖子

海藻針嗎?無哦 咁樣估計間美容院害你啦 其實講到尾就一個大型磨砂羅 我唔覺得有 ...
唉 我見好少人用n牌 仲以為自己中伏
用左三次就壞面 搞左成年先好返
依家仲有少少印 個陣真係好慘
明明應該愈做愈好 我就愈做愈差
講起都想喊 我仲買左一盒
你點用架 可唔可以分享下

公爵府

引用:回覆 skyfree333 的帖子n牌

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-03-30 發表

n牌?可唔可以打全名 因為我全部都試過 好似有兩種N牌啊 我剛從日本返港 所以而家 ...
Nevliie 我仲買左一盒
做到爛面
依家先叫做好d 但變左塊面好乾
敷少日mask都唔得 出哂紋
皮膚又變到好易敏感
我試過做腳都唔得 又係仲差左

公爵府

引用:回覆 skyfree333 的帖子啊 個只系全短針啊

原帖由 KWOKPHOEBE 於 16-04-02 發表

啊 個只系全短針啊 好難控制啊 要皮膚做好多次覺得OK 先考慮個只 因為都幾痛 同 ...
唔敢再做na 我買個陣都唔知依隻咁麻煩 我用佢個枝精華溝粉就上面 每次都係用二分一或者三分一 唔敢多 我原本皮膚唔係敏感架未做之前未試過因為護膚品而敏感 最多都係食好多海鮮先敏感 我依家皮膚好易敏感 有無好方法或者咩介紹下 可以令到我皮膚無咁敏感 因為爛完面後先係咁 我諗應該係皮膚嘅扺抗力差左 要靠護膚品令佢強壯返 同埋我仲有一盒矽針係到 可唔可以教下我點樣用埋佢

首頁

尾頁

跳至