跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

原帖由 joannelau1 於 09-1-17 10:55 PM 發表
有無興趣新年後(2月份找個平日下午)約出來tea下, 見下面呀, 如果地點在荃灣愉景新城有無興趣呀

hi,各位全職媽咪,妳們好!
我都係全職媽咪,I Lived in Tung Chung.
可否預埋我和雅媛-Michelle(B.B)呀???

祝大家媽咪和小朋友們: 牛年行好運、萬事如意、身體健康、(小朋友/進修中的朋友)學業進步!!!

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

珍珠宮

原帖由 joannelau1 於 09-2-10 01:25 PM 發表
Sorry, 今天有事不能來, 下次再約過你地, 或者下星期再約過啦

唔緊要啦!!!

妳們下次再約出來TEA ,記得預埋我和MICHELLE(B.B)呀!

P.S: Joanne Lau:妳留給我的電話號碼,是否寫錯呢???(電話錄音話:停止服務呀!)
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

珍珠宮

日期 : 2月23日(星期一)
時間 : 下午2時30分至4時
地點 : 愉景新城 TEA 或者 地下個playgroup到gathering, 又或者有無荃灣媽咪係有club house呀?

報名 :
1) sainet -1A1B 仔/熙熙/15個月大
2) joannelau1 - 1A1B 仔 / 耀陽
3) Fiona - 女/雅媛-Michelle/15個月大

珍珠宮

原帖由 sainet 於 09-2-20 12:12 AM 發表
joanne, fiona

如ok, 不過我地交換電話, 下星期可以約埋見面嗎, ok?

ok!!!

我已pm了妳們喇!

星期一(23-2-09)下午2:30在荃灣偷景新城見!!!

珍珠宮

我都很想去呀!

但是果日,我要同囡囡覆診(荃灣),要3:45P.M後才完呀!!!

首頁

尾頁

跳至