自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

求其搵個行程睇,人地都寫明會去嗰啲地方,$40/$50 1日行程包2餐,應該預左啦??下次唔想要購物團,應該睇清楚,唔好貪平

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vta137 發表於 23-5-14 12:20
唔咪呢個
我只係求其搵個團睇,我見佢啲團,
基本上全部都係購物團,賣咁平,又食又拎, 唔迫下聽下買下,人地賺咩呢?
下次真係唔好貪平,而家先12點多,仲要捱一個下午,加油

翡翠宮

hfl2000 發表於 23-5-14 12:20
可能樓主預咗係購物團,但無預到要聽人講粗口啩?
但想問樓主呢句「三七藥,又有玉果啲但行無既」我睇極都 ...

樓主影出嚟招牌係廣藥集團,就係行程之一,
三七可能係旗下其中一種藥啩

翡翠宮

vta137 發表於 23-5-14 12:20
唔咪呢個,係這個
好巧合,我cap出嚟就係呢個行程,比埋link你

https://www.sshl.hk/tour_detail.php?tour_no=LA1296

翡翠宮

hfl2000 發表於 23-5-14 12:32
thank you 我終於明了,即係嗰度係賣藥&玉?
開頭就咁睇,我以為係本地一日團,迫住要去新界地方聽鄉親議 ...
佢行程係“廣藥集團大健康中心”,
有藥有玉唔奇怪,
咁樓主影出嚟又真係廣藥,
無存在加插行程,
不過粗口係問題,
係咪可以同領隊投訴下?

翡翠宮

hfl2000 發表於 23-5-14 12:39
你有無睇返佢#37樓新加嗰幅圖?係無講要去呢度
呢啲通常有條款保護自己公司

8. 有關住宿、膳食、遊覽節目等問題, 均依據行程表安排, 行程先後次序有可能需要更改, 一切以當地安排為準。若遇特殊情況, 如簽證受阻, 當地酒店突告客滿或航機改變飛行時間或地點, 以及非本公司或其委託機構所能控制之因素, 令旅行團節目有增減, 或臨時更改交通工具、班機時間、機種及更換酒店等等, 本公司或其委託機構得依當時情況全權盡力處理, 團員不得藉故反對或退出, 因故取消之節目, 將不獲退還款項, 任何因延期而引致之額外支出, 本公司或其委託機構概不負責

翡翠宮

大姑娘 發表於 23-5-14 14:24
退休人士當遊車河都抵。

如果退休人士,搭2蚊車到蓮塘過關,上到大陸又免費坐公交,食嘢有平有貴,又多選擇,
我見好多老人家係咁,咁樣開心好多,
好過跟團坐喺到聽足1日,唔買嘢又受氣,嘢食都唔方會好食啦!

首頁

尾頁

跳至