跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原文章由 DalaDala 於 08-4-3 09:13 發表
我諗唔係掛, 其中一個只係12個月。我幫你問過, 佢地都係唔比o係冇replacement既情況下調你過黎。請問而家情況如何?

時間: 星期日4-5pm
地點: 映灣園跳舞室
費用: hk$1,215 (12堂)
開始日期: 5月18日

所以麻煩各位 ...

佢地只的會唔會係大b幾個呢?

間: 星期日4-5pm
地點: 映灣園跳舞室
費用: hk$1,215 (12堂)
開始日期: 5月18日

所以麻煩各位媽媽回覆ok與否:

bk login _ok? comments
1. daladala ok

2. ling_piglet ok i hope i can change the class
3. iris(bblove) ok 13mths (幾多位家長陪同)

[ 本文章最後由 bblove200705 於 08-4-3 10:14 編輯 ]

複式洋房

原文章由 colourlu 於 08-4-3 23:40 發表
課程特色:

1. 中心目標 -
培養禮貌、規矩、情緒控制、社交溝通、獨立自理能力及語言認知(中英文)等。
2. 本中心提供中英文語言教學(由家長決定)。
3.
個別為每一組編制合適該年齡之課程,以切合每個成長 ...

我想問下 你係咪上過呀
咁你bb係幾時開始上呀
你覺得呢間有咩野好呀
個bb 上完之後有冇咩唔同
係咪 好開心家
如果2個家長同佢一起上
會唔會有問題 令佢唔集中家
我個bb好 noice 成日好興奮
係度叫 我怕會 影響其他人 !!

複式洋房

原文章由 colourlu 於 08-4-5 23:10 發表
bblove200705

唔怕影響人
因每個bb都會受人影響
佢見人地乖
自己會自然諗諗...之後跟人
如果都仲係叫同玩
咁都冇問題既
因佢會被導師既玩具同遊戲吸引住

我覺得佢教既野同講既野
都好有用
玩既遊戲,佢教完玩過~ ...

謝謝你呀 睇左你d影片 好得意 好可愛
同埋睇得出個bb 真係有改變 同埋
對bb來說係好既training 好想好想同bb
快d上堂呀 

btw 你係咪 諗住同bb 讀nurseury 呀
係東涌 好似得 聖公會 同 逸東個邊有
另外 我見到 有間新既 今年先開 既 東欣
鄰舍會 係映灣個邊 都可以諗諗 !!

複式洋房

原文章由 DalaDala 於 08-4-7 15:36 發表
好野, 又可以同哲哲一班。

好消息, 我地已經集齊人開班啦, 等我一陣打去同佢confirm先。

各位爸爸媽媽, 請你地將以下資料email比我:
[email protected]

1) 爸爸/媽媽名稱 (如兩位一同出席, 請提供兩位名 ...

dada,

好多謝你既安排呀 好開心我地可以咁快成日班
希望係有咩要幫忙 記住要出聲呀 我地一定會
配合你喔 !! 我已經email左資料比你了 !thanks

複式洋房

原文章由 DalaDala 於 08-4-8 09:18 發表
完全明白你既擔心。我聯絡既係queen's education, 唔係個老師。但係個公司, 都唔係咩大公司, 講真都冇話咩保障....不過唯一可以肯定既係有好多人上過, 都話ok, 我諗應該冇問題掛....... 我地group其 ...

btw 我都想問下點去映灣園既 club house 呀 ??

複式洋房

原文章由 DalaDala 於 08-4-10 21:49 發表
update - 各位參加左5月playgroup既東涌爸爸媽媽, 我已集齊各人資料, 將於聽日send比主辦單位, 佢地會個別通知我地入$。開班一星期前我會book場, 希望冇人同我爭啦~~我會check埋藍天, in case book唔到都希望有後備 ...

太好了 我都好期待可以同大家快d上堂同見面, 今次真係唔該晒 dada 了 ..!! 我都希望bb有多d朋友仔 咁佢地既生活都會開心d ...

首頁

尾頁

跳至