樓市動向

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

想問問你們申請左幾耐先有個No. ah?
我剛剛先send左form去房協.....
muk真的要等咁耐?但我打過去荃灣寶石大廈個管理處他們話重有好多單位都未租出wor.....

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 晴朗ma 於 08-12-18 23:15 發表

房協啲職員話而家油麻地駿發花園大約最快等3-4以上,荃灣寶石大厦最快都要等5年以上,房協話因為近來已經很少人搬走,所以要等咁耐.
我哋一家3口,每月收入$18,100,申請公屋又過咗,出去租樓又貴,點解政府不 ...

same same with you la~~我係單親媽媽,我現在每月租樓都已經同左half有多,唉..真係好辛苦,但自己有手有腳,真係唔想拿綜援...點解政府唔照顧我們呢班人呢???今日看yahoo新聞見到:
濫批綜援 三年七換眼鏡 買名牌
我們呢班自力更生既人想買件新衫俾自己都左諗右諗:-( :-( ,個班拿綜援 既垃圾.......三年七換眼鏡 買名牌

首頁

尾頁

跳至