自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:住屋問題2 — 住99家是否要俾家用99

正常呢,食又多左,水電煤又多左,應該係要比多$1,2千(以一星期食1,2餐及居住環境計),免得比人話痴

但你個男友想點呀,搬去你屋企住又唔想比家用,你搬去同佢媽住,就算要比,佢幫你比埋都唔怕啦,開口叫你比都有既

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 我愛Corina 於 15-01-31 發表

原帖由 cat10 於 15-01-31 發表
佢話我應該要俾,就係因為我住響度都要食又水電⋯⋯⋯
講真,自己住開,做咩要同佢亞媽家姐住,仲要係房都無間好,乜私隱都無,你一定唔慣

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 jessica0768 於 15-01-31 發

原帖由 cat10 於 15-01-31 發表
樓係我自己名,佢唔覺得係「自己」

之前有JM 話加佢名⋯⋯⋯ 但我唔太prefer:
一定唔好加佢名

瑪瑙宮

引用:Quote:otherada 發表於 15-2-1 22:24 睇完,

原帖由 cat10 於 15-02-02 發表
唔係mid town, yoho 1萬39X 果種盤,
中原網上都放緊1萬左右, 不過唔知係咪真係有盤啦...
mid town 更貴, ...
我朋友前幾年租呢個單位已經8500,兩年前續已萬鬆,今年已經搬走左啦

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 我愛Corina 於 15-02-02 發表

原帖由 cat10 於 15-02-02 發表
我估都要啦,我男友成日話有1萬多d
今日原本就想拉佢去睇盤,點知變睇戲
原來佢都終於醒覺,話而家租實在太 ...
隔離果埋舊樓都成$9k

首頁

尾頁

跳至