自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我係1同3,
1 唔用得幾錢,3 d 衫可以再著。
同埋我屋企都係飲樽裝水。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

iamiam 發表於 24-4-5 08:53
我1,3唔覺有問題,拎水咁重

無錯。同埋有時唔想飲水。

瑪瑙宮

力神 發表於 24-4-5 10:32
識人每朝坐的士返工大與山,我唔知佢搵幾多,但應該都唔少。另外自己回鄉探親,其實可以暫住人地家,但寧願 ...

住酒店好應該呀,我地係香港有層樓留比自己放假返去住,但d 親戚成日虎視眈眈,成日問可唔可以借住,好cheap...比唔起酒店就唔好返啦。

瑪瑙宮

Ol0314 發表於 24-4-6 03:05
主題公園成$30 up 一樽飲品
仲要未必合口味
我真係覺得好浪費(包括錢)

主題公園一定有汽水,玩到好熱之後飲d 凍野,好正喎。而且我地唔係日日去,門票都唔平啦,唔爭在果少少錢。
小朋友bb 時會帶衫,因為知佢地易爆屎。但大d 都唔會了,除非知佢地要去玩d 一定要換衫活動,否則我唔想拎咁多野。

瑪瑙宮

onlam2005 發表於 24-4-6 06:07
我d friend好慳,係飲3合1 平均2蚊杯
capsule要先買機,平均要5蚊粒

capsule 部機,我買左部Nespresso都係幾百蚊,用左幾年。

瑪瑙宮

乖寶寶布布 發表於 24-4-7 06:46
租出去,一了百了

唔想出租呀,想有返屋企感覺。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊