夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

我兩個姑奶都冇咩唔好既..
係有時呷醋我6299錫我個女je..
但係佢地兩個又好錫我個女ga wor..

細姑奶麻煩d lo..成日話我係屋企冇野做..
又無啦啦叫我地去申請政府屋,好似驚6299比左間屋我地咁...
我6299都比左唔少錢佢地去買屋la..唔明點解佢地仲要咁講..
不過我都冇理佢..又唔係無屋住,做咩要搬...

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 Vca 於 08-1-14 10:22 發表
老公幫我出番啖氣~

話說自從聖誕前返6299處食飯,見過巴Q閉姑仔之後就冇再見過佢...直至尋日我地又返6299處食飯~

唔知上次發生咩事既就睇番:
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1237656&extra=page ...

你做唔做野關你姑仔咩事呀
我估我姑9s 驚我洗晒我老爺奶奶d錢,所以有叫過我去做野..
但叫過一次,佢地就冇理過我..

瑪瑙宮

原文章由 Vca 於 08-1-14 12:45 發表

我話之我姑仔唔抵得我乜!
反正就算我乜都冇做過佢都會唔抵得~ :tongue:
老公搣隻蝦夾舊餸比我佢黑面;
我凍老公比件衫我著佢黑面;
老公同我去旅行佢又黑面...
講真,就算幾鍚個妹,都好少會夾餸比個妹+同個妹去旅 ...

哈哈哈!!我知佢唔抵得你d咩啦..
佢可能唔係唔抵得佢亞哥錫你多d..
可能你唔抵得你有個咁好既老公..
佢有bf嗎?可能佢要比衫佢bf著,夾送比佢bf...

瑪瑙宮

原文章由 Vca 於 08-1-14 11:52 發表

我點Q知關佢咩事? :tongue:
佢都係問過一次啫~ 咁既態度問多幾次我反枱都似!
我地唔係同6299一齊住,冇用過6299錢喎!
我地買屋企全部係我地自己錢,6299豆零都冇出過既...
相反姑仔同大伯兩個就冇Q用嘞~ 買樓買車都要 ...

我6299又唔係傻既,d $$點會過我手,比我洗呢..
佢地太多疑啦...

瑪瑙宮

原文章由 syc204 於 08-1-15 18:58 發表

嘩,好同情你!
首先想同你姑奶講,雅芳x係大陸做,冇咩咁巴閉,超!
我個細姑奶上次gathering,指住我兩公婆問我地最近點,我倆????????????????,咩點?冇穿冇欄!
佢再講:天水圍最近好多嘢發生bor,你地冇嘢嘛?
honey同我都唔知點答佢,佢老 ...

唔知你個姑9住邊個豪宅區呢?-( ?-(
其實天水圍都唔係咁差je..

瑪瑙宮

原文章由 小玲太太 於 08-1-17 03:02 發表
10. 佢地裝修左一層咁住, 仲用埋62架車, 水電煤賓妹通通62比錢, 佢地買既樓就收租!!!!!!!!!!!嘩, 幾so呀!!!!!!

11. 我地讀完書返香港喇, 我又有左bb, 佢地竟然若無其事繼續用架車… .之前o係香港一直都係我 ...

咁你果個同其他姑9/仔比,都冇咩je,不過係你結婚果晚鬧你就好唔岩....不過講到唔比錢屋企..哈哈!!我都未比過錢我亞媽ga..我d 姑9s 都係咁..我6299仲比埋錢佢地買屋tim...?-(

首頁

尾頁

跳至